Kurc otvara centre za nelegalne migrante na „Zapadnom Balkanu”

3
400

kurc

fakti

Nema sumnje, “vruć krompir” nastoji da uvali i Srbiji. Čak se i ne trudi da objasni zbog čega takvi centri ne bi mogli da postoje u njegovoj Austriji, Nemačkoj, Hrvatskoj ili Holandiji… Očito: može mu se. Zna on da Srbija nema svog Đorđa Ivanova koji bi rekao: “Dosta je bilo! Ne može više!” Ili barem: “Ne može baš tako kako ste naumili. I mi se pitamo!”

3 KOMENTARA

  1. Za nevericu je koliko Srbi neozbiljno i olako shvataju problem tzv “migranata”. Kažu da ih je u Srbiji, trenutno, između 7000 i 10 000. Postaju sve nervozniji, slobodniji i opušteniji u ponašanja, svojim primitivnim životnim stavovima sve su veća opasnost po imovinu i slobode građana Srbije. Zahvaljujući sumanutoj i izdajničkoj vlasti AV ( naravo i mnogim nevladinim grupacijama koje rade na dolar i Soroš pogon a protiv interesa sopstvenog naroda), zataškavaju se problemi koji prate slobodno kretanje, divljanje, agresivnost, mnogo slobodnog vremena i nedostatak “migrantskog” rešenja. Najpre Srbija i ne treba da bude rešenje problema “migranata” jer nije učestvovala u njegovom stvaranju. Kakve veze ima Srbija sa problemima u Afganistanu i Pakistanu? Volim Srbe ali sam prestala da nas precenjujem. Koliko juče sam u članku o Zaretovom mostu čitala o hvalospevima kako su Srbi veliki. Manimo se uljuljkavanja i zavaravanja. Manimo se tumačenja pravoslavne vere kao pasivne i neagresivne i nacionalno neobojene. I Rusi su pravoslavci, mnogo veći od Srba, pa se bore za svoj nacionalni integritet i dostojanstveno brane pravoslavlje i državu. Srbi kao da su politički nepismeni i glupi. Nijedan veliki narod sebe ne bi doveo u situaciju da mu preti budućnost smeštanja u rezervate (kao Indijance). Ništa se neće rešiti samo po sebi. Niko se neće izboriti za našu budućnost, veru, teritorijalni integritet, osim nas samih. Migranti su i jedan od razloga zašto neću glasati za Vučića i Jankovića. Želim da Srbija bude zemlja srećnih i zadovoljnih Srba. U tu priču se agresivna američka i arapska islamizacija Srbije ne uklapa. U svetu ima oko 80 islamskih zemalja, neka se “migranti” raspoređuju u te zemje. Razmišljajte. Radi se o neradnicima i divljacima , ako ih se nakupi u Srbiji još koja hiljada, šta će se dogoditi? Kurc nije bitan, bitni su ovi domaći izdajnici i manipulatori. Njih treba kontrolisati.

  2. Necemo se valjda lutiti na “prijateljsku” Austrougarsu i njenog ministra vanjskih poslova Kurca. Dosta je sto smo im ubili Franca Ferdinanda u Sarajevu. Jasno je da aktuelna vlast Srbije sa Premijerom i isturenim igracem Vulinom u pogledu imigranata nece nista uraditi ma kako to znacilo dugorocinu stetu za Srbiju “koju nikome ne dam”…Zar se politikom o prihvatanju izbeglica nismo hvalili i dobijali pohvale od EU. Dok su Hrvatska, Madjarska, pa cak i Merkelina Nemacka zatvorili svoje granice za izbeglice, Srbija im je renovirala kasarne unistene vojske. Jedino BiH nije zatvorila granice za islamce, jer vlasti iz Sarajstana ima dovoljno srpske zemlje u Pederaciji BiH gde ih moze nastaniti. A i vole ih vise od domorodaca – Srba.

  3. evo prilike da se kaže šta se misli o toj prevari.izbori su tu.jedini koji bi mogao da im parira je stamatović.ostali su sve komunistički igrači.oni se drže dogovora kpj iz drezdena,da se srbija izbriše kao država.to su nastavili titovi omladinci.sve do jednoga deca komunista,i to onih koji su digli ruku kada se glasalop o kosovu da se odvoji od srbije 1974.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime