Kusturica: Riječ koju Putin izgovori stoji kao tvrđava

11
1804

11 KOMENTARA

 1. Kusta Legenda! Ziva Legenda! Veliki Srbin i pariota! Za zivota USAO U SRBSKU ISTORIJU. Izvesni citalac pod imenom „Rade“: Sta ste vi ostavili srbskoj istoriji i srbskom narodu? Kusturica je poznat i priznat u celom svetu, ima nagrada i odlikovanja za jedan muzej! Ruska Pravoslavna crkva ga je odlikovala za SIRENJE PRAVOSLAVLJA! A vi ste poznati samo u vasem kucnom savetu! Vi imate dijagnozu: autosovinizam i anti-srbsku sizofreniju! Vi ste moron!

  • Занимљиво, ја сматрам да је господин Емир Кустурица највећи српски уметник 20. века. А његови политички ставови ме не занимају.

   • Владислав Петковић Дис. Надежда Петровић. Урош Предић. Љуба Поповић. Иво Андрић. Милош Црњански. Данило Киш. Васко Попа. Кустурица није направио чак ни најбољи српски филм, а то је „Хадерсфилд“, режија Иван Живковић, сценарио Угљеша Шајтинац.

  • НАРАВНО! ТУ лежи зец: МИ, такозвани, православни Срби не умемо хришћански да се понашамо. За нас су поштени људи, било које друге вере и идеологије (осим комуноусташке која је злотворна), странци. Ту морамо МИ, верујући, са својом Црквом да диванимо. Не смемо се понашати као Ватикан, или комуоусташке партије и партијске ћелије – чак када од тога и не би било већег понижења. НАрод чине ПОЈЕДИНЦИ, и то се мора људски, хришћански, прихватити и потовати.

 2. Ko je ovoga coveka ista pitao ? Da li je moguce da on na svakih mesec dana ima da izjavi nesto visokoumno za medije ? Ovde imamo susret sa patoloskim narcizmom koji se, ako se ne prazni redovno,okrece protiv coveka ili pacijenta u kome prebiva.

   • Хехе, Луне, хтео би и ти у савет, ал’ као да неће да те приме, па блатиш… Баш као и твој брат по (крви?) идеологији, црногорски усташа Секула Дрљевић. За разлику од тебе, његови бјелаши победише, ал’ он не доби повеће парче колача – па продаде ВЈЕРУ – оде у српске католике и поче да прави зулум по Црној, мученој, Гори.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime