Lažna diploma

7
2125

frka-oko-diploma-tome-nikolica-1339240999-154622

Afera sa falsifikovanim diplomama došla je do samog vrha. Mislim, do prvog čoveka Srbije- njenog predsednika, i sada nema kud dokle se sve to ne raspetlja. Bez obzira što po neko pokušava da ovu istinu marginalizuje i zbog toga što su tu aferu otkrili i pokrenuli Radikala na čelu sa Šešeljem, do nje-ISTINE, se mora stići!

Gospodine Nikoliću, govorim vam u ime svih diplomiranih visokoškolaca ove zemlje koji svaku moju reč podržavaju. Sa ovom ljagom, nije moguće da se u javnosti živi i radi a pogotovo ne na mestu Predsednika države. Ostavka i to momentalna, je najblaže nešto što se očekuje od vas a dalja istraga će pokazati gde vam je mesto, na slobodi ili u zatvoru.

Da li je neophodno da vam objašnjavam, šta ste vi i vama slični, a tek sada verujem da vas ima previše, ovim gestom učinili svima nama koji smo se ponosili svojom fakultetskom diplomom stečenom mukotrpnim radom i velikim odricanjem cele porodice. Bacili ste nam blato u lice i naše diplome zgazili pod noge. I nama i deci koju smo školovali ili sada školujemo.

Ne morate dalje, pogledajte ako imate hrabrosti u vašeg učitelja Voju Šešelja i njegovog najboljeg učenika Aleksandra Vučića. Oni su zaista bili najbolji studenti u svojoj generaciji a da bi to bili, kako jednom reče Vučić, bilo je potrebno da se uči najmanje deset sati dnevno !

Sa ova dva primera ne poturam ja vama kukavičje jaje i ovo što pišem nije u funkciju potpaljivanja političkih obračuna među vama, već je u funkciji istine, časti i morala prvog čoveka Srbije. Ponavljam, nije moguće opstati i funkcionisati sa lažnom diplomom stečenom nečasnim rabotama, jer time ste konačno pljunuli na samog sebe i svoju porodicu. Svi vi Nikolići ste široko zaigrali koristeći politiku i narodnu lakovernost i dogurali do vrha.

Da Vas podsetimo:  Zamagljivanje funkcionerske kampanje

Toma iz studentskih dana
Toma Nikolić iz studenskih dana

Vaša supruga je, i to isključivo uz vašu pomoć i po vašoj želji, ne koristila, već upotrebila, pa ako hoćete i zloupotrebila, poziciju „prve dame“,sa prefiksima “Pokondirena tikva” i “Gospođa ministarka”.  Sama sebe je promovisala kao izrazito nesimpatičnog lika sa srpske političke pozornice. Poseta Saudijskoj Arabiji i mantil istkan zlatnim nitima, prelili su čašu punu žuči. Tim putem ide i vaš sin u Kragujevcu, koji se dočepao mesta prvog čoveka i to isključivo uz vašu pomoć i po vašoj želji. O sve češćem pitanju, odakle vam tolike pare da u svom selu gradite sve ono što gradite, o tome ne bih ovog puta, budući da danas govorimo o vama kao o falsifikatoru diplome, lažnom predstavljanju i ubiranju mesečnih prihoda sa “završenom” VSS čime ste oštetili i sramno prevarili funkciju na kojoj se nalazite.

Dragica u zlatuDragica u zlatu

Milion puta je bilo bolje da ste ostali ono što ste bili, Tomislav Nikolić, građevinski tehničar, predsednik Srbije, nego T.N. lažni ekonomista-menadžer !

Pozdravio vas je i Branislav Nušić koji vam ekspres- preporučeno, šalje svoju KOMENDIJU “DR”.

Čitajte ljudi kakvog predsednika ima Srbija,vikali bi u to vreme brojni kolporteri koji su prodavali novine po beogradskim ulicama !

Zoran Pavlović

7 KOMENTARA

  1. Ваљда ова ДРЖАВА, уколико има и Д од државе МОРА све то проверити и јавно рећи, да ли је то ИСТИНА или ЛАЖ, па предузети одређене мере. Кад се то заврши НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ НИКАКВИХ ШПЕКУЛАЦИЈА!

  2. nemam nameru da branim predsednika,nije mi ni rod ni pomoz bog,a nije mi ni rik’o na svadbi,ali moram da kazem neke stvari,ovde se sve prihvata zdravo za gotovo,rek’o taj i taj i to se odmah prihvata kao sveto pismo,video sam proslih dana primedbe zbog datuma na diplomi,pa gospodo u poslednjuih nekoliko godina se radi od jutra do sutra,subotom,nedeljom, praznikom…nema veze vazno je uzeti sto vise love,danas se sve placa,nema dzabe ni kod stare babe,prema tome nedelja pa sta,tako se zalomilo,smeta vam aktivnost prve dame kako volete da kazete,prva dama je u americi a ovde je dragica nikolic,nismo mi amerika,ima fond i gle cuda svi zele da znaju odakle pare,pa uplatili ljudi,osnujte i vi fond pa ce i vama uplatiti,fond postoji i radi,pomaze i resava odredjene probleme,smetalo vam je kada je mira osnovala stranku,smetalo vam je sto ruzica nije aktivna,mala deca,smetalo vam je sto tadic nema nikoga uz sebe,sada vam smeta sto je dragica aktivna i sto se pojavljuje na tv,a ko ste vi gospodo da to pitate,da kukate kao sinje kukavice i da kunete sve i svakoga ko hoce nesto da uradi,rdjavom kurcu i dlake smetaju,a takvih je u poslednje vreme sve vise,navikli da ne radimo a da primamo,e sada ce da radimo i itekako da ga primamo.

  3. U ponedeljak idem na Radnički univerzitet da upišem kurs za bravara i da steknem zvanje KV bravara trećeg stepena.Od Tome Nikolića, onog „dr.“ Stefanovića sramota me da imam fakultetsku diplomu. Moja diploma može ići na 1000 provera, 100% je pošteno stečena. Uostalom, bravar je bio bolji.

  4. Druze predsednice!
    Zbog ovakvih laznih diploma je drzava i fakulteti izgubili ugled vrednost.Nazalost,koji su redovno diplomirali polako ni njima ne vrede diplometj.prilikom zaposljavanja postaje problem.
    Ako je neko rodjen okoreli seljak,diploma ga nece napraviti pametnim!

    • Slazem se sa vasim misljenjem da je ovi doveo u pitanje verodojstvenost svih diploma. E sad u pitanju je falsifikat dokumenta, za to krivicno delo nas smrtnike salju u pozarevac, protiv grobara ni prijava. Medjutim smeta mi jedna rec u vasem tekstu „seljak“, ime za coveka koji zivi i radi na selu, postalo je pogrdno i uvredljivo. Bog nam je dao plodnu zemlju a mi hocemo da se bavimo bankarstvom. Za vreme Milosa Obrenovica Srbiju su priznavali kao bitnog izvoznika svinja. Danci su od slanine napravili svedtski brend, proizvode 25 miliona svinja i time se ponose. Da je sreca da iza nasih seljaka stoji drzava Srbija bi zivela u blagostanju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime