LAŽNI EKONOMISTA Radulović protiv članstva Srbije u Evropskoj uniji!

2
908
FOTO: Alo
FOTO: Alo

Lažni ekonomista i stečajni mafijaš Saša Radulović rekao je u intervjuu za “Radio slobodna Evropa” da je put Srbije ka Evropskoj uniji “potpuni promašaj”.

Na pitanje novinara da li postoji neki segment Vučićeve politike koju bi podržao, kao što je članstvo Srbije u Evropskoj uniji, Radulović je odgovorio:

“To je potpuno promašen put. Način na koji se to radi.”

Radulović nijednog trenutka nije jasno rekao da je za nastavak evropskih integracija, već je praznim pričama, bez konkretnih rešenja, govorio o o nečemu fiktivnom što ne valja.

Na pitanje da li bi bio njegov cilj da se Srbije učlani u Evropsku uniju, lažni ekonomista i stečajni mafiš Saša Radulović rekao je da Evropska unija “pogrešno” sprovodi intergracije.

– Proces koji je EU postavila, očigledno ne funkcioniše, pod tim procesom približavanja nastupaju situacije kao što je ova u Srbiji. Očigledno, evropska birokratija ne zna kako da postavi sistem da jednu zemlju napravi uređenom. Zato dobijate Bugarske i Rumunije kao rezultat takvog procesa. Morali bi da se malo zapitaju sami šta to ne valja u njihovim pravilima koje su doneli da zemlje izgledaju kao da popravljaju situaciju, a u stvari se dešava nešto drugo, rekao je Radulović intervjuu za “RSE”.

Dakle, lažni ekonimista i stečajni mafijaš sa sumnjivom diplomom elektrotehničara iz Sarajeva nekim čudom zna bolje i više od kompletne evropske administracije kako se postaje članica Evropske unije.

Kao i svaki lažni ekonomista i stečajni mafijaš, Radulović nije ponudio nijedno jedni konrektno rešenje za fiktivne probleme koje je izneo, već se bavio filozifijom.

Kako stvari stoje, Radulović bi nas sa svojom sumnjivom diplomom elektrotehničara sutra oterao u stečaj ukoliko bi se kojim slučajem dočepao vlasti!

Da Vas podsetimo:  Kako je SNS kartel u Aranđelovcu uništio sve čega se dotakao?!

Da u Srbiji nema kontrole od strane Evropske unije, stečajni mafijaši kao što je Radulović harali bi Srbijom.

Teleprompter

2 KOMENTARA

  1. Opet teleprompter, sto ne pise o tome kako ga je Radulovic tuzio za klevete i lazi i kako sud ne moze da nadje ni njega ni vodju nam da im dostavi pozive. Taj sumnjivi ekonomista sa laznom diplomom je svojim inzinjerskim znanjem pravio softvere u svetu, razvijao firme koje je prodao, postao ekonomski i finansijski svetski espert kvalifikovan da obucava tuzilastvo. Doci ce i reketaskom teleprompteru kraj, samo polako, Srbija se budi iz ovog pljackasko partokratskog haosa

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime