Lekari bez granice i ubijanje Srba

0
825

Ako želite da se bavite visokim kriminalom a ostanete nedodirljivi – koljite i ubijajte Srbe, kao što se to radi na KiM

doctors-1

Beda i jad potlačenih srpskih organa gonjenja. Ne može se opisati rečima u dovoljnoj meri koliko su srpske žrtve, srpski narod i srpske institucije gonjenja i pravde ponižene od Evropskih institucija „prava“.

Pošto je lociran u Holandiji danas imamo informaciju da se sprema za bekstvo. Pošto se pakuje, a to je najgori deo znate već kako je to išli ste na odmor, gaće, čarape, peškiri, alat za rad, kontejneri za sveže izvađene organe, ufff… Da mu nisam u koži.

Hirurg iz Turske, Jusuf Gomez, nazivan i mnogim drugim epitetima kako bi se naglasila njegova monstruozna priroda da otetim Srbima vade organe zarad ilegalne prodaje i transplatacije, slobodan je čovek. Slobodniji od svakog Srbina na Kosovu i Metohiji!

Trubite jače, jače, trubite bolje, opet će Jusuf po Kosovu da kolje!

Guglajući iz Bog zna kojih pobuda, na internetu možete naći i hirurga koji, bukvalno, operiše po kućama i odstranjuje organe zarad visokog profita.

To on ne radi od juče, zna se da radi od 1999. godine i to srpskim žrtvama kidnapovanim od Šiptara, direktnih potčinjenih Hašimu Tačiju a poneki i Ramušu Haradinaju. Bitno je jedino da su „Srbi više uz Haradinaja“ jer im je dosadilo deset godina aktivne službe Hašimu Tačiju. A i neko sa Zapada danas ima drugačiji pogled na stvari. Naravno da nema veze što znaju da je on direktno odgovoran za ubistva i nesreće bednih Srba. Odgovoran kao počinilac dok su inspiratori pre svega ljudi sa Zapada. Igrom slučaja oni koje danas srpska vlast, Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i ostali nižeg ranga, smatraju za legitimne i sebi ravne pregovarače. Ne možete im biti ravni jer su oni zarad svojih ciljeva naneli mnogo nesreće srpskom narodu a vi ste, zarad njihovih interesa, nastavili da nanosite nesreću svom, srpskom narodu. To nije isto. Čak bi se i Šiptari morali zapitati da li ste vi iz Beogradskog klana vlasti, uopšte dostojni da sa njima sedite za pregovaračkim stolom. Verovatno vas trpe jer im pomažete u onome što bez vas ne bi mogli da ostvare i zaokruže svoju državnost.

Da Vas podsetimo:  O nezdravom vazduhu u Nišu nema javne rasprave, ali ima tribine u SNS-u

Eto, našao se neko iz Tužilaštva za ratne zločine, ko ne prima naređenja direktno od evropskih fašista kao što to rade Bruno Vekarić, Vladimir Vukčević, Veljko Odalović i beskrajno ponizni Aleksandar Vučić, te je iskoristio svoj položaj da zločinca pronađe.

Možda će on i odgovarati za svojevrsnu zloupotrebu položaja jer kada uznemirite gospodina koji od „Žute kuće“ živi u vili u Holandiji od 2 miliona evra, ima svetski čuvenu reputaciju hirurga i prijatelje u najvišim evropskim krugovima „zakona“ i „pravde“, ne možete a da ne snosite sankcije! Jer zamislite koga sve morate da poznajete da bi ste zbog interpolove poternice iz Turske i Južne Afrike, pobegli i sakrili se – u Holandiju a pritom nastavili da se bavite istim poslom zbog koga ste gonjeni od svetskih organa gonjenja. Valjda mu to uspeva jer barem sa organima, ruku na srce – ume.

Dok se to srpsko mizerno njuškalo nije pojavilo gospodin dr Jusuf Somez, je u duhu evropske demokratije i poslovnih trendova sadašnjice, imao i svoju internet stranu kako bi ste što lakše stupili u kontakt sa njim. Mediji doduše ne govore o tome gde je imao svoju stranu, da li nezavisnu, na društvenim mrežama, I-beju ili Amazonu.com.

I šta se desi? Srpsko njuškalo locira gospodina koji se nije ni skrivao a Euleks to razglasi medijima pravdajući se da su svesni „naslova u medijima da je gospodin dr Jusuf u jednoj svetskoj metropoli“.

Pošto je srpsko Tužilaštvo za ratne zločine u odličnoj saradnji sa onima koji su te zločine i činili, konkretno takozvanim „Kosovskim ratnim tužilaštvom“, oni su ih obavestili o tome gde se njihov čovek nalazi.

Mi zaostali i primitivni Srbi imamo sreće da Zapad ima razumevanja za našu umišljenost povodom izvesnih glasova koji traže nekakvu pravdu za nekakve srpske žrtve. Umesto da budemo beskrajno ponosni što su nas udostojili da nas rastrgnu (pošto smo Srbi ne može biti da smo ni krivi ni dužni, uzmite se u pamet) i, poput svinjskog insulina, ugrade u tela evropske gospode koja su pri tom i debelo platila za te iste usluge.

Da Vas podsetimo:  „Licemeran poziv“: Srbija hoće da vrati medicinske radnike

Pa, zamislite vi bedni i gladni Srbi koliko to košta! A koji se tek porez plaća na vilu od dva miliona evra u Holandiji!!! I eto, zbog vas gospodin dr Jusuf Gomez sada mora da ide iz Holandije. Ostaje samo nada da će pravda biti zadovoljena a šteta zbog neplaćenog poreza Holandiji biti nekako izmirena! Pa, onda kukate zbog organa…

A lepo je rekao Amerikanac Vilijamson da „nema dokaza“ osim za šačicu (da li je u pitanju dečija šaka ili mala količina takođe nije navedeno) slučaja da je bilo trgovine organima otetih Srba. Što ste morali da remetite svetski mir!?

Zato, sledeći put kada ga locirate – tišina tamo!

Ivan Maksimović

KiM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime