Maloj Nađi je potrebna naša pomoć

0
917

454037_nadja_ffMaloj Nađi Novaković hitno je potrebna transplatacija koštane srži, koju je moguće uraditi jedino u inostranstvu. Pročitajte njen apel za pomoć, i nađite načina da pomognete da ovo dete pobedi bolest i uživa u detinjstvu!

Zovem se Nađa Novaković, imam 9 godina. Bolujem od jako teške bolesti matičnih ćelija. Bolest mi je otkrivena u junu prošle godine i od tada sam skoro svaki dan u Tiršovoj na odeljenju Hematologije i onkologije. Lekari u našoj zemlji nisu mogli da mi postave dijagnozu pa sam sa mamom i tatom putovala u bolnicu u Frajburg u Nemačkoj, gde su otkrili od čega bolujem.

Moja koštana srž je prestala da radi i poslednja 3 meseca živim samo zahvaljujući dobrim ljudima: Igoru, Draganu,

Ivanu, Banetu, Vladi, Željku, Slobi, Đorđu, Joci, Strahinji, Nedeljku koji na Institutu za transfuziju redovno daju krv i trombocite za mene.

Ja mogu da se izlečim jedino transplantacijom koštane srži. Transplantacija je jako hitna i operacija se mora uraditi u Nemačkoj ili Italiji. U poslednje dve nedelje mi se stanje jako pogoršalo i stalno krvarim iz usta, telo mi je puno modrica i jako se loše osećam.

Uskoro ćete na Facebook stranici „Pomozimo Nađi“ moći da vidite sve detalje o mojoj bolesti i načinu kako možete da mi pomognete da ponovo budem zdravo i srećno dete!

FEJSBUK STRANICA “POMOZIMO NADJI“! KLIKNI OVDE!

1509735_10153983302740514_1254672265_n

http://037ts.rs

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime