4 KOMENTARA

  1. Samo si ti milijana,još falila.Dosta te je bilo za vreme miloševića,znači sada su te opet aktivirali,jovo nanovo.Kad kos i udba obnove vas oprobane,iz vremena miloševića,to znači,da će i ovoga da puste niz vodu,kao i onoga.Verovatno si i sebi sama odvratna,al šta ćeš to ti je posao,tako bar ti to gledaš.

  2. Svetski policajac je pokazao kriminalno ponasanje sa predispozicijom patoloske bolesti umisljenosti i lazzelje za ljudkim pravima. Stoga se i mozaik politicke situacije polako popunjava u Srbiji. Postaje javna tajna i svi polako vide i znaju ko je ko i zasta se bori Ceda Jovanovic, Draskovic (Vuk i Danica), Vlahovic, Svilanovic, Jeremic, Canak….. ma ima ih ko kusih pasa. Maske svih nazovi demokrata su davno skinute. Jednom recju samo fali da neko urlikne ,,CAR JE GO,,.

  3. Do iscasenosti, a nakon i zadnjoj budali
    jasnih stvari, smjesna pisanija.Nije se Milijana ni gramic pomakla od misaonog joj kalupa iz devedesetih, za to vreme i prikladnog i izvrsnog, te za nju, u vremenskom pomaku, a na nivou joj novinarske profesije, i stradalnog…
    Evo Milijane y ISTOM sebeprepisujucem svijetu i „otkriva“ nam toplu vodu u loncu u kojem je voda pri kraju i kljucanja- ma, kvinti kvinta, ma hrvatska, ma sipi i ugljanini, te crni ceda i kurpulentni canak ( ne za.vodu): stisli Srbiju, a ona se, ponosno!, neda! E, Milijana, Milijana, pa vrapci mi odavno govore da oni, svi tvoji pobrojani, rade SVOJ posao, te da se ni sami nisu nadali da ce ga tako lako obavljati i obaviti, a imajuci boljeg saradnika na istom poslu i od samih sebe bas u Beogradu. Eh, Milijana, Milijana daleko ti Madrid…

  4. Odlican clanak. Kicmu smo zaista davno izgubili. Peta kolona vrslja po zemlji i svi cute. Drugosrbijanci, neki sportisti , akademici i kojekakvi intelektualci svi pisaju u istu tikvu. Izdajnici !.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime