Milan Stamatović: Vanredni parlamentarni na dan drugog kruga predsedničkih izbora?

2
602

stamatović sa saradnicimaČajetina, Beograd, 1.3.2017 – Upozoravam kolege iz opozicije – ali i obaveštavam pristalice časne, zdrave i uspravne Srbije da mi sa pripremama za vanredne parlamentarne izbore nismo stali – da to što je raspikuća na čelu države odredio minimalnu kampanju za predsedničke, a najavio da izbora za Narodnu skupštinu neće biti, može da se čita i kao mogućnost da se drugi krug izbora za predsednika Republike iznenada „poklopi“ i sa danom održavanja prevremenih parlamentarnih izbora i izbora za Skupštinu Beograda – izjavio je kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović, podsećajući da se samozvanac koji se iz „jastreba rata“, suočen sa ucenama NATO-a, preobrazio u „antisrpskog jastreba“, na vlasti održava jedino i isključivo lažama i paralažama.

Iznebuha „probuđena patriotska i nacionalna svest“ potpisnika veleizdajničkog „Briselskog sporazuma“, Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, ide u prilog tome da prvi državni raspikuća nešto opasno sprema, tim pre što mu se žuri da što pre proda najskuplje zemljište PKB-a u Beogradu i izda koncesije na srpske aerodrome misterioznim Arapima koji se prezivaju na „ić“, kako bi to predstavio kao „sveže strane investicije i zamajac našeg privrednog razvoja“ – primećuje Stamatović i podseća da se, pred očima srpskog premijera koji sneva predsedničke snove, odvija poslednji pokušaj rastakanja srpskog nacionalnog i državnog tkiva u Bosni i Hercegovini.

Osećam obavezu da na to upozorim baš na dan kada se u BiH, koju Vučićeva Srbija brani više nego Srbi koji tamo žive, slavi dan kada su 1. marta 1992. godine Srbi kao konstitutivan narod, preglasavanjem, silom odvojeni od matice Srbije – kaže Stamatović, tražeći od aktuelnog predsednika i premijera Srbije da, bar sada, na kraju svojih mandata, konačno povuku jedan potez koji će ići u korist Republike Srpske i srpskog naroda u BiH.

Da Vas podsetimo:  Lomača za Deda Mraza

Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije

2 KOMENTARA

  1. samo sam realan.ali ako tog stamatovića narod stalno glasa,znači da valja.izneo sam tačan podatak,svaka druga opcija je propast i produžetak agonije.da ne bude da nismo znali ili da nas svi mrze.sada će se pokazati da li imamo pameti ilči ne.poznato mi je kako su do sada tekli izbori.sutra narod samo može sebe kriviti što im deca odoše iz zemlhe i što ih neće imati ko da sahrani.inače,ovog stamatovića nisam u životu video.neće biti za ovo odgovorna vlast,već ovi što glume opoziciju.

  2. svaka čast milane.na žalost jedini si opozicioni kandidat.svi normalni ljudi ti veruju.problem je što se neki vode kao opzicioni kandidati,koji neće da te podrtže a znaju da neće ništa dobiti,al su u potaji paravan vlastima.svaku tvoju reč potpisujem.posle ovih izbora će se videti ko je ko.jedini način da izadju skoro svi na izbore je podrška tebi od ostalih.tako je bilo i sa koštunicom za predsedničke izbore.prvi je djindjić pozvao koštunicu,jer je hteo promene,dal ovi hoće videće se,ja imam svoje mišljenje o njima.osim tebe srbija nema drugog.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime