Milenko Jovanov vs. Nataša Jeremić: Gram mozga za gram kokaina

0
881

Kada se to „prelomi“ u mozgu pa od dobrog učenika i studenta postaneš partijski čovek za najprljavije poslove? Gde je to Kikinđanin Milenko Jovanov, kako piše u njegovoj biografiji, izučavao političke veštine i doprinosio kapacitetu mlade političke Srbije, pa naučio da se najprizemnijim rečnikom i najbeskrupuloznijim, neutemeljenim optužbama, obračunava ne samo s političkim protivnicima, već i s članovima njihovih porodica? Ili, kako je Nataša Jeremić (devojački Lekić) od najomiljenijeg televizijskog lica postala šef narko tržišta u Srbiji?

Natasa_Mijuskovic-300x200-5
Nataša Mijušković

Više od dve decenije, do pre četiri godine, saopštavala vam je najvažnije vesti u zemlji i svetu. Više od deceniju i po, moj je prijatelj. Bila je prva osoba koja mi je, u novoj redakciji, pružila ruku i upoznala s kolegama. Nije mi trebalo više od dve zajedničke smene da shvatim da, osim s lepim licem, imam posla s pametnom, duhovitom, šarmantnom i energičnom ženom. Posle nekoliko godina zajedno provedenih na BK TV, u razmaku od godinu i po, prešle smo na RTS. U to vreme se i udala. Iako smo je u šali zvali gospođa ministarka, ona je bila ona stara Nata. I tada su joj, raznorazni, upućivali kritike zbog uređivanja Dnevnika, čak i onda kada je u određenom danu bila samo prezenter. Ćutala je – i mirno spavala. I zbog onoga što je pročitala, i zbog onoga što je drugim danima napisala i priredila.

I onda se, četiri godine otkako nije u novinarstvu, niotkuda pojavi jedan Milenko Jovanov da nam objasni da je moja prijateljica, ni manje ni više, šef narko tržišta u Srbiji? Šta je Milenko Jovanov? Ako bih se poslužila eufemizmom, rekla bih da je preletač. Relativno nov u redovima SNS-a, ni dve godine, pa još nestabilan na nogama, mora da se dokazuje prljavim saopštenjima, ovih dana protiv predsedničkog kandidata „autsajdera“. Potpredsednik najjače partije u zemlji – na toj funkciji je ni godinu dana – ide i dalje. Nije mu dosta što secira lik i delo „autsajdera“, već se okomio i na njegovu suprugu. Doduše, jednom, ali „vrednom“ rečenicom u saopštenju koje je objavio u ponedeljak, 20. marta. Iako se baš potrudio, na sajtu SNS-a plasirano je „tek“ na šestom mestu iza Aleksandra Vučića, Miloša Vučevića, Igora Mirovića, pa opet Mirovića i Maje Gojković.

Da Vas podsetimo:  Đorđevića pogodile pogibije radnika ali ministarstvo ne da podatke o inspekcijskim nadzorima

Da li je to pisao da bi se dokazao pretpostavljenima? Ili je saopštenje uradak na zadatu temu? Šta god da je, opasno je i za tužbu. Za sramotu najjačoj partiji u zemlji. Za Milenka Jovanova, supruga i oca dve ćerke, da konačno ima tačne informacije za neka buduća saopštenja: Nataša nije ni čula za braću Burgije i Pauke, ne voli alkohol i cigarete a, od „belog“, samo je šećer njena slaba tačka jer pije jako slatku kafu.

PS: Znajući Natašu, pristala bi na poligraf na koji je SNS toliko pozivao političke neistomišljenike 2015. godine. Sme li na poligraf i Milenko Jovanov?

Nataša Mijušković

www.bizlife.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime