Milica i Milan svojim stanarima neće naplatiti kiriju u vanrednom stanju! Pozivaju i ostale stanodavce da urade isto!

0
1226
Milica i Milan / Foto: printscreen

Dok svi strahuju za svoje finansije u vanrednom stanju, oni su rešili da se odreknu sigurnog priliva novca od stana koji izdaju i tako pomognu svojim stanarima.

Milica Vunjak, majka dvoje male dece, kaže da joj nije bilo teško da se odluči na ovaj korak.

“S obzirom na to da imam bebu od 2 i po meseca i starijeg sina koji ima 6 godina, nisam u mogućnosti da volontiram, pomognem penzionerima i onima kojima je sada potrebna pomoć nas mlađih. To me je navelo da razmišljam šta je to što ja mogu da učinim, makar to bilo i mikro dobro delo”, kaže Milica koja je svojim stanarima saopštila radosne vesti.

“Jasno je da možda nisu svi stanodavci u mogucnosti da se odreknu ovog priliva, nekima je to možda jedini prihod, ali sigurna sam da ima onih koji imaju mogućnost da se odreknu tog novca. Imamo dužnost kao ljudska bića da u ovako teškim momentima pomognemo jedni drugima, na svaki moguci način. Imamo dužnost prema našoj deci, da ih učimo kako da budu dobri ljudi”, kaže ova mlada i ponosna majka i otkriva nam kako ona provodi dane u izolaciji.

Suprug radi, jer radi u medijima, a znamo da su i oni u ovim teškim danima na svojim radnim mestima, tako da sam vecinu dana sama sa decom. Igramo se, mazimo se, volimo se, kuvamo, igramo društvene igre, peremo rukice 100 puta dnevno… Jedan od stručnjaka kaže da se ruke peru onoliko koliko je potrebno da se otpeva cela pesmica “Danas nam je divan dan”, što je sjajna zanimacija za decu… Ne idemo nigde, sprovodimo sve mere koje se preporučuju, jer želimo da zdravi uživamo u svim narednim lepim danima koji ce doći kada se zavrsi sve što se trenutno dešava. Ja ustajem pre dece, da popijem kafu i to je jedan od mojih važnih rituala, priča nam Milica i poziva sve stanodavce, koji su u mogućnosti, da krenu njenim putem i od stanara ne traže kiriju u vanrednom stanju.

Da Vas podsetimo:  Preselila se iz Beograda na selo i napravila neverovatan brend
Izvor: kafoholičarke.rs
PODELI
Prethodni tekstStočna pijaca
Sledeći tekstEj, od 4 do 7

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime