Milion evra pušteno u Novom Sadu za sigurne glasove

0
295
Foto: pixabay.com

Saopštenjem pod naslovom „SPS brutalno kupuje i otima glasove u Vojvodini“ oglasio se POKS.

Saopštenje prenosimo u celosti, bez skraćenja.

„BEOGRAD – Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) naoštrije osuđuje brutalnu kupovinu glasova od strane SPS kojim su već sada izloženi građani Vojvodine, a naročito Novog Sada, kao i ucene i nepristojne ponude koje se nude aktivistima i funkcionerima POКS.

Najsvežiji primer je aktivista POКS iz Novog Sada, koji je zadužen ispred stranke za naseljena mesta Rumenka, Кisač, Stepanovićemo i Čenej, koga su zvali na sastanak u SPS u Modene ulici y Novom Sadu, četvorica funkcionera ove partije.

Među njima jedan je poznat jer mu je auto u bliskoj prošlosti dva puta dizan u vazduh, drugi je direktor jedne poznate novosadske ustanove, treći je poznat kao Bajatovićeva desna ruka, a četvrti mu nije bio poznat.

Našem aktivisti je ponuđeno 100.000 (sto hiljada) evra u gotovini, radno mesto u Srbijagasu i upravni odbor u nekom od javnih preduzeća, ukoliko svojih oko 1000 stranačkih sledbenika nagovori da glasaju za SPS. Naš aktivista je nepristojnu ponudu odmah kategorički odbio uz reči da obraz nije na prodaju.

– Ideja obnove Кraljevine Srbije nije na prodaju, to je naš aktivista dokazao i nije jedini. Ima u Srbiji danas onih koji bi da opet dođu Turci, promenili veru u islam zarad sitne i prizemne koristi. Takvi su danas oni koji će uzeti 50 do 100 evra za glas koliko se nudi u Novom Sadu od strane SPS, ali takvih neće biti među pristalicama obnove Кraljevine.

Ukoliko SPS nastavi da čini krivična dela kupovine glasova, obelodanićemo sva imena, dati precizne podatke i dokaze i podneti krivične prijave protiv odgovornih – poručio je narodni poslanik i predsednik POКS, Žika Gojković.

Da Vas podsetimo:  Odšteta za duševne boli zbog mučenja u logorima manja nego zbog novinskog članka

POКS podseća da je javna tajna u Novom Sadu da je preko milion evra već sada „pušteno na tržište glasača“ u Novom Sadu, od strane SPS, za pripremu kupovine glasova, iznajmljivanje luksuznog kancelarijskog prostora u svakoj drugoj ulici u gradu i za nepristojne ponude prema uticajnim aktivistima iz drugih stranaka.“

Izvor: Info Radar

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime