Milogorci posle praznične pijanke najužasnije udarali na Srpstvo!

0
491

Na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, u mestu Bjelopavlići na saobraćajnom znaku osvanuo je ustaški simbol, javlja crnogorski portal IN4S.

U sred Bjelopavlića ustaško obeležje na saobraćajnom znaku! Samo par dana nakon albanskog upada na pravoslavne svetinje u Svaču i širenje obeležja Velike Albanije, u Bjelopavlićima nakon režimske proslave 13. jula neko se osilio da Srbima pokaže da Crna Gora više nije njihova država.

Ustaško obeležje koje se može videti na saobraćajnom znaku nije slikano ni u Splitu, Zagrebu, Vukovaru, već u srcu Bjelopavlića na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica.

Samo par dana nakon albanskog upada na pravoslavne svetinje u Svaču i širenje obeležja Velike Albanije, u Bjelopavlićima nakon režimske proslave 13. jula neko se osilio da Srbima pokaže da Crna Gora više nije njihova država u kojoj su oni konstitutivni narod i da ih nesumljivo čeka sudbina Srba iz onog dela Hrvatske gde su takođe bili konstitutivni narod.

Izjave predsednika Crne Gore u emisiji „Živa istina“, gde preti da se obračuna sa svima koji nose crne mantije, te izjava predsednika Vlade na proslavi 13. jula da srpska pravoslavna crkva mora da poštuje zakone države, daje vetar u leđa pojedincima koji su nasledici Sekulićeve i Štedimlijeve krvave ustaške ideologije.

Iracionalno je očekivati od nadležnih da preduzmu neki zakonski korak u skladu sa kažnjavanjem prestupnika koji na ovaj način propagiraju neki novi srpski Jasenovac i ostala stratišta.

Izvor: nacionalist.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime