VUČIĆ GA BRANIO: Izviždan Velja Ilić na mitingu SNS u Čačku

0
880

cacakPredsednik Nove Srbije i kandidat za gradonačelnika Čačaka Velimir Ilić izviždan je na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke u Čačku.

Građani Čačak izuzetno su nezadovoljni zbog dogodišnje vlasti porodice Ilić u Čačku. Uoči mitinga Srpske napredne stranke u tom gradu, Čačani su na društvenim mrežama u toku dana predviđali da će Velimi Ilić biti izvždan ukoliko se pojavi na bini.

Upravo se to i dogodilo.

Aleksandar Vučić je svoje obraćanje na predizbornom mitingu u Čačku počeo komentarišući zvižduke koje je pre njega dobio lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Vučić je poručio da lokalni sukobi ne bi trebalo da spreče i zaklone vidik u kom smeru Srbija treba da se kreće, a naprednjacima da ne misle da su sami sebi dovoljni.

– Potrebni su nam svi koji hoće da podrže put u budućnost, rekao je Vučić.

Naveo je da svako može na lokalnom nivou da glasa kako želi, te da će tako i građani Čačak reći kojoj listi daju poverenje.

Vučić je dodao da su izgleda neki iz zaboravili da je 2009. godine Ilić bio jedini koji je govorio da SNS može da upravlja zemljom i da “Toma Šumadinac” može da bude predsednik.

Podsetimo da se u javnosti spekuliše da će Velimir Ilić biti gradonačelnik Čačaka, čemu se Čačani oštro protive. Upravo zbog tih predizbornih kombinacija kandidat za gradonačelnika ispred SNS-a nedavno se povukao sa liste uz obrazloženje da ne želi da pristane na političke kombinacije Aleksandra Vučića.

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime