N1 intervju: Ljubiša Preletačević Beli

3
428

3 KOMENTARA

  1. Pokušala sam. Ne mogu da slušam ovo. I taj, Maksimović jeste klovn ali fiktivna ličnost kao što kaže nasmešena i blagonaklona voditeljaka? Realan je on, baš kao i tuga, jad i beda koji su ga iznedrili. Baš kao i onaj tupson , bivši 1389.
    Gde je cirkuska šatra? Da nije tužno i tragično bilo bi do bola smešno. I sam za sebe kaže da je fiktivan lik a kao takav je dobio 10 000 potpisa i predao kandidaturu za predsednika Republike Srbije? Da li to Srbija postaje fiktivna država? Užas. Šta je ovo? Maksimović se čak, kao dvojna ličnost, i distancira od Preletačevića! Pa za koga se glasa? Zar nemamo već dovoljno ludaka u politici? I, npr. pobedi, i počne da krade i izdaje zemlju, učini neko krivično delo, koga bi tužili “fiktivnog” Preletačevića ili realnog Maksimovića? On ima fanove? Ubeđena sam da je Vučićev pulen. U protivnom, ne bi RIK prihvatio kandidaturu “fiktivne ličnosti”. Ovoliko poniženja i sprdnje Srbima može da priredi samo Vučić i SNS. Ma nosite se vi iz SNS, i ludaci koji se lože na ovu budaletinu u vreme kada se borimo za nacionalni opstanak.

    • gordana,on samo pomaže da svi izadju da glasaju.kakav ti imaš problem sa belim.glasaj ti koga hoćeš.ave beli samo jako.kad je cirkus nek bude sa muzikom.on lepo kaže trideset godina se vrte u krug jedni te isti,i sada ti imaš baš sa belim problem.imaš,jankovića,stamatovića i radulovića,nekoga od njih glasaj.ili glasaj vučića i guraj nas u provaliju iz koje nema povratka,umesto šešira ćeš nositi fantomku.

      • Davno sam naučila da razmišljam svojom glavom i ne trebaju mi uputstva tipa šta ću da mislim ili za koga ću da glasam. Vaše je pravo da se sa tim ne složite. Podsećam vas da je ovo vreme razračunavanja sa problemima, možda i sa neistomišljenicima, ali definitivno nije vreme za površne stavove i nekorektne optužbe.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime