Objavljeno: 17. Mart 2017.

N1 intervju: Ljubiša Preletačević Beli

1 Komentar
Napišite komentar
  1. Gordana piše:

    Pokušala sam. Ne mogu da slušam ovo. I taj, Maksimović jeste klovn ali fiktivna ličnost kao što kaže nasmešena i blagonaklona voditeljaka? Realan je on, baš kao i tuga, jad i beda koji su ga iznedrili. Baš kao i onaj tupson , bivši 1389.
    Gde je cirkuska šatra? Da nije tužno i tragično bilo bi do bola smešno. I sam za sebe kaže da je fiktivan lik a kao takav je dobio 10 000 potpisa i predao kandidaturu za predsednika Republike Srbije? Da li to Srbija postaje fiktivna država? Užas. Šta je ovo? Maksimović se čak, kao dvojna ličnost, i distancira od Preletačevića! Pa za koga se glasa? Zar nemamo već dovoljno ludaka u politici? I, npr. pobedi, i počne da krade i izdaje zemlju, učini neko krivično delo, koga bi tužili “fiktivnog” Preletačevića ili realnog Maksimovića? On ima fanove? Ubeđena sam da je Vučićev pulen. U protivnom, ne bi RIK prihvatio kandidaturu “fiktivne ličnosti”. Ovoliko poniženja i sprdnje Srbima može da priredi samo Vučić i SNS. Ma nosite se vi iz SNS, i ludaci koji se lože na ovu budaletinu u vreme kada se borimo za nacionalni opstanak.

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.