Nama potrebna pomoć… Vama dodatak u kućni budžet…

0
1278

Mnogo je rečenog na u TV debatama, video prilozima, konferencijama, intervjuima, kao i u govorima političara i drugim vizuelnim i audio materijalima. Nažalost, javnost Srbije, kao i naše rasejanje, nisu imali priliku ili mogućnosti da vide veći deo od gore navedenog. Ono što su videli najčešće su bili pristrasno cenzurisani delovi, koje vlast ili vlasnici i moćnici medija hoće da „narod“ vidi i čuje…

Mi hoćemo da u našim mogućnostima doprinesemo sveopštem informisanju i upoznamo javnost sa delom onih delova koji su najčešće u montiranim i emitovanim prilozima izbačeni. To znači da bismo i mi, na neki način, cenzurisali. Tačno je, ali mi bismo „cenzurisali“ mirne savesti, jer bi u većini slučajeva objavljivali ono što su velike i moćni mediji izbacili iz svojih emitovanja, smatrajući da javnost to ne treba da čuje.

Iz tog razloga smo pokušali putem „formulara“ na objavljenim oglasima o „slepom kucanju“ i radu na transkriptima, da stupimo u kontakt sa oglašivačima, ali bez uspeha.

Ovim putem se obraćamo onima koji hoće da rade transkripte gore pomenutih audio i video priloga, ili imaju poznanike koji se bave tim poslom, da na adresu humanvoice@telia.com pošalju mejl kratkog sadržaja, odnosno CV, sa tačno navedenim cenama koje traže po otkucanim stranicama.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime