NATO poziranje

0
979

Jelena Milić je direktorka Centra za evroatlanske studije. U prevodu – NATO službenik. Koja je i dalje tvrdi da je zlikovačko bombardovane NATO razbojnika nezavisne države Srbije i njenih nevinih građana bilo potpuno ispravno. Bacanje bomba sa osiromašenim uranijumom na evropsku, suverenu državu i pogibija preko dvehiljade duša, pojava velike smrtnosti zbog kancera iz tog osiromašenog uranijuma, nije bilo dovoljno da probudi emocije toj opakoj ženi koja veliča NATO udare.

Jelena Milić i Sonja Biserko
Jelena Milić i Sonja Biserko

Jelena Milić nema nikave samilosti prema stradalim u NATO bombarovanju. Danas pljuje na sva usta one koji imaju samilosti prema azilantima, ali ne žele da se azilanti nasele u Srbiji. Isključiva je, bezobrazna, napadna i primitivna. To se sve vidi na njenom licu.

Zgrčeno i deformisano lice je odraz pokvarene i podle duše,

U nedavnoj raspravi sa Boškom Obradovićem iz Dveri pokazala je svu pakost svoje pokvarene prirode. Pogledajte pažljivo taj snimak. Pogledajte kakvu grimasu ona pravi kada govori Boško Obradović. Kada to vidite, potpuno vam je jasno na koje likove igraju NATO bitange.

E, ta zlobna i pokvarena Jelena Milić je dovela u svoj dom jednu azilantsku porodicu. Lepo! Svaka čast, Jelena! Tako treba da uradi pripadnica NATO snaga. Pošto je NATO uništio dom te porodice, kao i milione drugih porodica, a pošto službenica NATO podržavate takve intervencije po svetu, radi uvođenja imperijalne vlasti u tim nezavisnim državama, onda je potpuno normalno da ona udomi makar jednu stradalu porodicu.

Znači, podržavam taj gest NATO službenice. Nije uobičajan u ponašanju NATO snaga. Ali, Jelena Milić je pokazala da ima u sebi još srpske krvi. Nekoliko preostalih srpskih kapi.

Šta je problem u ovom srpskom činu?

Problem je što se NATO službenica slikala za novine. Sve sa azilantima koje je ugostila. Problem je što je osvanula na naslovnim stranama bulevarske štampe. To nije lepo. To nije civilizacijski pristojno.

Da Vas podsetimo:  Mene, mene, tekel, ufarsin

NATO službenica je morala da to nauči na obuci. Ni NATO više nije pouzdana organizacija. Ranije se to ne bi smelo da događa. Ali, eto, vremena su se zaista promenila.

Neukusno je da se NATO službenica slika sa porodicom azilanata. Ako si htela da im pomogneš, jer se onih nekoliko kapi srpske krvi inadžijski pobunilo, onda si to trebala, ženo bez morala, da uradiš bez prisustva novinara i javnosti. Zašto si pozvala novinare? Zašto poziraš u javnosti?

To je tvoj duboko lični čin. I to se tiče samo tebe.

Pojavljivanje u novinama je perverzna potreba da se manipuliše nesrećom ljudi. Pokazala je da nju nesreća ljudi, zapravo, uopšte i ne zanima. Primila je azilante da bi se slikala. Pozirala.

Odvratno! Pokvareno! Primitivno!

Ali, takav je NATO. Samo gleda svoje interese. Ne trebamo da se čudimo. Samo zapisujem ovaj slučaj u hroniku ljudskog besčašća. Neka ostane kao sećanja na vremena bez morala.

Nemate pravo da pitate, zašto gospođa nije primila neku srpsku proteranu porodicu. Proterano je 800.000 duša u proteklih dve decenije iz Hrvatske, Bosne i Kosmeta. NATO službenicima to nije dozvoljeno.

Srbe ne sme da prime. Bila bi to velika povreda NATO pravila službe. Srbi su niža rasa. Osuđeni su na uništavanje.

NATO snage su zadužene da izoluju Srbe. U tome im pomaže NATO službenica. Zato je i pozirala. U inat Srbima!

Branko Dragaš

dragas.biz

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime