NATO tribunal u Hagu i zašto još postoji

0
717

ictyHaški tribunal je ubio generala Zdravka Tolimira. Iako osuđen na doživotnu robiju, ovaj srpski novomučenik je likvidiran jer je svojom verom i rodoljubljem prkosio i odbio svaku mogućnost da tribunalu da i privid legitimnosti. Neka je večna slava i hvala jednom od najčasnijih utemeljivača naše slobode!

Ovo ubistvo desilo se uoči desetogodišnjice ubistva predsednika Slobodana Miloševića. Ne zaboravimo da je na tadašnji izveštaj tribunala Ruska Federacija iznela svoje rezerve na sednici Saveta bezbednosti UN, i zadržala ih do danas.

Ubistvo generala Tolimira je dopunsko upozorenje, podsećanje na pokornost i poniženje sadašnje kvislinške vlasti koja se sprema da još jednom izbornom farsom obnovi svoj lažni legitimitet, i koja, u tom cilju, ne preza ni od manipulisanja sudstvom i srpskom istorijom, nadajući se da putem navodne sudske rehabilitacije generala Nedića, amnestira svoje služenje NATO okupatoru.

Haški NATO tribunal je najveća moralna i pravna mrlja na licu UN i međunarodnog pravnog poretka. Njegovo održavanje u životu je ozbiljna prepreka zaustavljanju divljanja NATO sila i njihovih terorističkih produkata širom sveta. Najveću formalnu prepreku uklanjanju ove mrlje prestavlja kolaboracija vlade u Beogradu, koja tako amnestira NATO zločince i prihvata posledice pogubne po Srbiju i srpski narod.

Predsednik Nikolić je u javnoj debati u UN 2013. godine izneo kritičke primedbe na rad tribunala, ali vlada Srbije nije nikad u Savetu bezbednosti UN, dakle na mestu na kome se formalno odlučuje, podnela formalnu inicijativu da zbog neskrivene politizovanosti i brojih ubistava, ovaj kvazisud bude raspušten, njegove presude poništene, a njegovi službenici krivično gonjeni.

Svim krivcima poruka – sud naroda, sud istorije i Strašni sud još niko nije izbegao.

Za Srbiju – do pobede!

VLADIMIR KRŠLjANIN

Informativna služba Pokreta za Srbiju

Da Vas podsetimo:  Teror u ulici Tomaša Ježa

facebookreporter.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime