Ne radi se ovde o ubistvu jednog čoveka

4
1905

Smrt Olivera Ivanovića me je pogodila u srce. Ostavih sve svoje obaveza i počeh da hvatam beleške o ovom nasilju sa Radija Beograd Jedan. Slušah celo jutro vesti.

Šta će oni tamo? / Ilustracija: KM Novine 2018

Prvo čuh „našeg“ ministra, Ljajića, koji jasno reče da nikada nije razumeo zašto Oliver Ivanović nije napustio Kosovsku Mitrovicu. Bio je to još veći šok nego samo ubistvo još jednog Srbina na Kosovu. Zar ministar u Vladi ne zna zašto Srbi ostaju na Kosovu i šta rade tamo? Svako kome je to čudno, ne bi smeo, nikako, da bude ni građanin Srbije a kamoli da predstavlja srBske interese.

Izdaja je to! Javna i bedna.

Pišem da bih tražila njegovu momentalnu ostavku.

Sam govor „našeg“ predsednika u kome je grdio novinare, zastrašivao ih, slao ih u policiju, postavljao pitanja umesto da odgovara i čak tvrdio da novinarima smeta kad on odgovara na njihova pitanja… takođe smatram dobrim razlogom za traženje i njegove hitne ostavke.

Predsednik reče da albanska čizma ne sme da dođe na sever Kosova! Zar sme na jug? Niko od zastrašenih novinara da postavi pravo pitanje: jesmo li mi to predali jug Kosova? Kada?

Stranci i Albanci upravljaju Kosovom, kaže! Kako će onda on da sa srpskim institucijama i Tužilaštvom za organizovani kriminal da sazna ko je krivac a ne upravlja Kosovom? A kao nije predao Kosovo…

Bezobrazluk, banditski ton nekog koji se iživljava i na novinarima i narodu i zdravom razumu, prevazišao je svaku granicu koju Čovek može da prihvati. Ne sme presednik jedne države da tako ponižava i zastrašuje ljude koji mu postavljaju pitanja. Ne sme da umišlja „lažna pitanja“. Da se pravda, kao da je napadnut, dok sam umišlja da ga progone i i da novinari čak svoju vladu sumnjiče za ubistvo. Da se prostački dere na opoziciju koja niti je bila prisutna niti je bila u temi.

Da Vas podsetimo:  Rumena Ljubić: Samoća mi je najveći neprijatelj

Poziva Albance da vide Niš kao prijatelji. U ovoj situaciji ih poziva! To može samo psihopata.

Zašto Predsednik traži na kraju govora da Kosovsko tužilaštvo izvrši Istragu? Hijedan zločin Kosovsko tužilaštvo nije razjasnilo od 2000. Čak ni one koje su Dik Marti i Evropljani dokazali. Mislim da je jednostavno toliko ogrezao u zamajavanju da je izgubio svaku meru. Jasno je kao dan, da imamo opasnog psihopatu na čely vlade koja nije sposobna da nikoga zaštiti.

Kao i Ljajić, ovaj predsednik ne razume Srbe.

Tražim da i on dâ momentalno otkaz, jer ono osnovno ljudsko, što je trebao kao Čovek da kaže, nije rekao. I neću mu odati šta je zaboravio. Jer psihopate uče imitacijom od empatičnih šta, kada, treba reći.

I Ljajić i AV da odgovaraju za izdaju.

A ministar inostranih poslova ćuti dok svi svetski mediji izveštavaju. I to je izdaja srpskih interesa, kad ministar u ovakvoj situaciji ćuti.

Ne radi se ovde o ubistvu jednog čoveka. Ne radi se o kršenju mira kao što oni žele to da predstave, jer je od 2000. godine ubijeno preko hiljadu Srba na Kosovu i nijedan ubica nije nikada bio priveden. Stotine crkava su gorele, ljudima ce i kuće i sena još puše, deca se kidnapuju… mira nije bilo i nema ga kada čovek može u sred bela dana da bude ubijen pred svojom kućom. Da je bilo, ne bi fantomke, paljenja auta, pljačke… bile skoro svakodnevne.

Radi se o stvaranju Kosovara od Srba – od prodane, izdajničke, lažljive vlade Srbije koja radi za američke interese ( prema Vikiliksu: https://wikileaks.org/plusd/cables/08BELGRADE1108_a.html ) i kojoj ni Srbi Crne Gore, Bosne, Makedonije, Hrvatske, u inostranstvu… ne znače ništa. Ljigavi ton podanika se mogao sasvim jasno čuti pri svakom pomenu američkog ambasadora i njegovih okupatorskih institucija.

Da Vas podsetimo:  Odgovor na pitanja o Vučiću i Željku Mitroviću...

Sram te bilo, Vlado Srbije. Vreme je da se čistiš.

Naša je dužnost, da rodu svome omogućimo Pravdu, Slobodu i Suverenitet. Sinovi srpskog naroda moraju da imaju slobodno Kosovo i Metohiju gde mogu da žive.

Dr med. Jasmina Vučić-Peev

kmnovine.com

4 KOMENTARA

  1. Cudum se Jasmini sto se cudi.
    Amerikanci su ulozoli hrpu dolara ne samo da smjene Milosevica, nego da uspostave marionetske vlade poslije Slobe. One traju I svaka nova izvrsava svoju obavezu, u korist onih koji su ih postavili,a na stetu Srpskog Naroda i Drzave. Na koji nacin prekinuti VELEIZDAJU.????
    Kada pitanje Kosmeta bude vracen u O N U i kada se pregovori nastave na osnovu R 1244, kada Europska Unija dobije “ alternative “, kada sa Rusijom budemo mnogo,mnogo bliskiji, kada se prekine i minimalna “sardnja “ sa NATO m, onda cemo znati da smo se rijesili IZDAJNIKA.

    • Докторица Вучић-Пеев је анализирала говор АVAV-a и Љајића на дан убиства Ивановића – сам говор је заиста био одвратан и морао је да се нападне. Добро је да је неко то изнео на светлост.
      Она тражи оставку. Јавно.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime