Istinski upravljači Srbijom

0
571

Srbin nije i ne može biti „ljevičar“, „desničar“, „centar“…, sve su to izmišljotine lažne demokratije i podvale skrivenih vladara naših života!

suzaPolitička orijentacija Srbina je pravoslavlje! A svi realni politički interesi imaju u temelju Svetosavlje! I baš to Svetosavlje je sačuvalo duh, a duh nejako tijelo od svih zala koje su udarile na nas na ovoj vjetrometini puteva koju smo zaposijeli od davnina!

Razbacivanje energije i sijanje zle krvi nose političke stranke i organizacije koje ništa drugo nisu do interesna udruženja amoralnih osoba koje pod firmom zaštite nacionalnih interesa ostvaruju profit i tako se bogate služeći velesilama i „tajnim“ udruženjima čiji trenutni interesi dominiraju. Najdirektnije su odgovorni za sva stradanja od početka 90-tih, gubitak života, teritorija, razaranja i pustošenje do današnjeg dana. Oni nemaju svetinja i ideala, oni su ono najgore što je ljudska vrsta stvorila. Kod nas su se baš zakopitile, komunističko odnarođivanje u drugoj polovini 20. vijeka je bila idealna podloga za uzgoj nakota bez korijena, zatiranje i uzurpaciju nacionalnih institucija.

Da bi jedan narod mogao da živi i razvija se on mora da ima prostor (teritoriju) na kojoj će moći da obitava, teritorija na kojoj žive Srbi i koja im po svim zakonima svojine pripada omeđena je spomenicima koji to potvrđuju iz najdavnijih vremena za koje postoje neoborivi materijalni dokazi od Prizrena do Srbskih Moravica. Ako nećete da gledate spomenike onda slušajte kojim jezikom zbori navedeni prostor i bolje potvrde nećete naći!

Odmetnici naroda kao što je Nenad Čanak pokušava da nas ubedi da Kosovo i Metohija nije naše, Srbsko i da sa okupatorima, tj. šiptarskim plemenima koji su uz blagoslov komunista kolonizovali našu zemlju gradimo, tj. normalizujemo odnose! Zato se taj lažni dušebrižnik i humanista drznuo da po zemlji Srbiji štiti šiptarsku propagandu, filmove u kojima nas ponižava i prikazuje kao teroriste i okupatore sopstvene teritorije!

Da Vas podsetimo:  Zašto bih ja pravio decu kada će država da me kažnjava za to?

Pitam ga da li je na projekcije filma pozvao majke Srbskih heroja stradalih od šiptarskih secesionista da i one učestvuju u „normalizaciji odnosa“ sa šiptarskim separatistima?!

Naravno da ćemo da ih normalizujemo, čim se divljačka plemena i narko dileri povuku sa naše zemlje i država Srbija uspostavi kompletnu kontrolu cijelokupne teritorije uključujući kompletan KiM, ali i Crne Gore, Slavonije, Banije, Korduna, Like i Dalmacije!

Onda možemo da sednemo za sto i pregovaramo o detaljima, do tada ko pregovara sa okupatorima samo im daje legitimitet i obični je izdajnik!

AVNOJ i njegove granice ne može da se mjeri sa trajanjem Srbske nacije i prava da svi Srbi žive na svojoj zemlji i u svojoj državi!

Primjer nesrećnog Čanka, srebroljubaca koji se odrekao svoga roda, samo potvrđuje ko odlučuje i upravlja okupiranom Srbijom, ta moralna nakarada ne bi mogla da se bavi direktnim antinarodnim poslom i toliko medijski eksponira da nije u interesu okupatora! Popularnost, odnosno članstvo političke stranke koju predstavlja je u promilima izražena i to zahvaljujući isključivo korpusu nacionalnih manjina čiju su sunarodnici u više navrata činili stravične pokolje Srba.

Sa druge strane sluge okupatora, kao „demokratski izabrani“ predstavnici naroda, na sve izdaje koje čine svakodnevno u poređenju sa njegovim političkim djelovanjem izgledaju kao vrli rodoljubi. I tu se taj cirkus podvale i manipulacije završava, potrebni su jedni drugom kao šamar budali!

A on, kao takav, za rodoljube koji verbalno brane teritorijalni integritet suverene zemlje kaže da su huligani i fašisti!

On, koji radi unutar našeg tkiva na podrivanju teritorijalnog integriteta je demokrata.

Ako naše društvo nije demokratsko, zašto onda ne ide da živi u Tiranu, Zagreb ili Prištinu?!

Samo, kome bi tamo bio zanimljiv?!

Da Vas podsetimo:  2 Miliona 643 Hiljade Srba U Hrvatskoj

Stanje unutar SPC-a, odnosno totalna uzurpacija trona sv Save, kao zadnjeg borbenog rova u odbrani nacionalne svijesti i duha Srbskog naroda otvorila su širom vrata ekumenističkim podvalama lažne „ljubavi“.

Demontažom ove institucije nastalo je apsolutno bezvlašće i progon tradicionalnih vrednosti, i čitav aparat Crkve postade samo jedan od sluga opakog Srbomrzca.

Srbijom upravljaju izaslanici sotone i neće stati i umiriti se, dok i zadnje slovo srbskog imena ne ponište, razne trilaterale, Soroši, Rotšildi, Rokfeleri i masonske lože imaju moć i diktiraju velike nevolje čovječanstva, ali sila i snaga su samo u Boga!

Bogu se dajte i uzdajte braćo i sestre Srbi!

Stevo Mrđen

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime