Nikola Aleksić: Razaranje Srbije po nacističkoj metodi – najpre Srbe poniziti, a potom uništiti

4
1352

4 KOMENTARA

    • Žarko…i ja pročitah komentar. I prosto ne mogu da verujem šta čovek poše. Ajd što nije čuo za velika slova niti interpunkciju, ali, izgleda da nije čuo ni za MMF, ni za Svetsku banku, ni za sve moguće ucene koje „naši zapadni prijatelji“, svakodnevno, postavljaju Srbima i Srbiji. Ni za otimanje Kosova, ni za bombardovanje, ni za razaranje vojske i privrede…JOk. Ništa od toga nije čuo, ali je čuo (i u to veruje, kao u Deda Mraza) da je za sve kriva UDBA!

      • namćo biti,nije ništa pohvalno,već manjkavost znanja.ali da odgovorim.ne pišem ja disertaciju,već običan komentar,što sažetije i prostije,a sa što boljim i tačnijhim zaključcima.u ovoj državi su komunisti koje je doveo staljin na vlast na svojim tenkovima,na silu napravili vlast i tako oni ostali do danas na vlasti,samo što su na sve funkcije postavili svoju decu i unuke,bar to je očigledno,to ne može niko osporiti.da bi održavali takav crveni teror,tito je sa svojim komunistima napravio knoj pa se posle zvala udba,po ugledu na rusku čeku,a tamo su i školovani.udbu su zvali mač revolucije ili udarna pesnica revolucije.e ta je udba napravila sav dar mar i sve što smrdi smrdi od nje.danas sve čini da u srbiji komunisti ostanu na vlasti,po svaku cenu,a cena je prodaja teritorije,komad po komad.srbija se u svetu zvanično smatra komunističkom tvorevinom,još pod ruskim uticaje,jer je i u rusiji isti sistem,i u rusiji su kgb-eovci na vlasti.to je istina.nato je bombardovao srbiju,ali ne krivicom nas srba već vas komunista pošto vidim da braniš te bandite,verujem da si jedan od njih.nego,da nije slučajno nato izmislio piramidalnu štednju i opljaćkao državu,da nije nasto poklonio šiptarima 1974 kosovo.da nije nato opljačkaop srbiju,preneo pare na razna ostrva i kipar i sa tim parama pokupovao sve firme po srbiji,koje su planski uništene,a to su sve komunistički direktori vodili te firme,jer su jedino oni imali kako to bi,moralno političku podobnost.da nije nato naredio da se napravi faraonski spomenik titu,tom zlikovcu koji je u prvom sv. ratu zavio u crno mačvu,ubijajući srpsku decu i žene.kako to da su u srbiji napravljene stotine stranaka koje vode sve komunisti.nego tebi smeta istina,jer je svaki komunista po partijskoj dužnosti morao biti cinkaroš udbin,ili kako ste voleli da kažete db.mislite da se to sve zaboravilo.imalo bi tu još mnogo,al ima vremena.

  1. prvo,nije vučića doveo zapad već udbaši koji vladaju srbijom iz svojih fantom firmi sa opljačkanim srpskim parama.u srbiji su sve na vlasti komunistička deca i unuci.da ih je doveo zapad ne bi im taj isti zapad kao prvi uslov prijema u evropsku zajednicu tražio sudski postupak za one 24 naj spornije privatizacije,a u ostalom sve su sporne,jer su ih izvršili udbini igrači,tako što su njihovi komunistički direktori opljačkali pa oni kupili za džabe.kod nas su sve firme kupili udbaši sa parama iznetim na razna ostrva,pa su to kao stranci,a oni i njihovi iza.kako to danas nastavljaju,tako što od kredita koje uzimaju ovi njini klimoglavci,opet daju tobože za strane ulagače subvencije po radniku do 50 hiljada evra,a to ide njima,a radnici rade kao u robovlasničko vreme.tako da je čudno da jedan stariji čovek to ne zna a bavi se politikom.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime