Nikolićeva savetnica osuđuje SNS

0
1195

Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Stanislava Pak osudila je danas saopštenje Povereništva SNS-a u Čačku kojim su novinari okarakterisani kao plaćenici, ističući da su te kvalifikacije neprimerene. 

stanislava

Stanislava Pak u Čačku

– Prvi put čijem za to saopštenje. Novinari moraju biti zaštićeni. Bez obzira što se nekada ne slažem sa kolegama, bilo je fabrikovanja laži, ali ono što je nama na raspolaganju je demantovanje onoga što je objavljeno iako je, kao što reče Duško Radović, demantovanje  prosipanje perja s vrha zgrade. Sa druge strane nije korektno kada se plasiraju neistine, ali smatram da takve kvalifikakacije nisu primerene, rekla je savetnica predsednika Srbije Stranislava Pak.

Podsetimo, u svom saopštenju Povereništvo SNS-a, kojim rukovodi Aleksandar Radojević, optužilo je pojedine medije da su plaćeni i da rade po tuđim nalozima, usput pozivajući se na lidera stranke Aleksandra Vučića. Saopštenje koje podseća na devedesete godine osudili su novinarska udruženja i sve politčke stranke u gradu. Pojedini čelni ljudi ove stranke u Čačku tužili su novinara Novosti Vlada Ilića.

images-Politika-aco radojevic velika-640x480

Lovac na „plaćenike“: Aleksandar Radojević

ozonpress.net

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime