Nina Badrić objavila spot za pesmu „Ratujem s tugom“

0
479
Nina Badrić / Foto: YouTube Screenshot

Nakon premijere singla koji je za kratko vreme osvojio publiku, Nina Badrić je objavila video spot za pesmu „RATUJEM S TUGOM“.  Reditelj Darko Drinovac osmislio je spot koji se bazira isključivo na Nininoj
emociji.

„_Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gled__aoce kroz temu pesme. Nina je izuzetno harizmatična i talentovana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lepo. Nadam se da će se ljudima svideti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spo_t.“, rekao nam je Darko Drinovac.

Nina je već na početku godine imala razloga za slavlje, pesma „RATUJEM S TUGOM“ našla se odmah pri vrhu svih top lista, dobitnica je regionalne nagrade MUSIC AWORDS CEREMONY ZA NAJBOLJEG ŽENSKOG IZVOĐAČA.

Nina se uveliko sprema i za veliki concert, 7.marta u zagrebačkoj Areni. Osim nove pesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od „_Ja za ljubav neću moliti_“, „_Trebam te_“ „_Ja sam vlak_“ preko „_Čarobno jutro_“ „_Takvi kao ti_“, „_Nek ti bude kao meni_“, do „_Dat će nam bog_“, „_Dani i godine_“, REKAO SI“ i još veliki broj hitova koje evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pesme obojile, važne momente I dale svoj pečat.

PR TEAM
MENART D.O.O.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime