„Noć knjige“ 12. 12. 2014.

0
1255

noc knjigePosle velikog uspeha koju je „Noć knjige“ ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. „Noć knjige“ održaće se u petak, 12. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Pripremljen je bogat program u kojem će učestvovati više od 30 eminentnih srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri koji će skrenuti pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom. Na bogatom „meniju knjige“ svim književnim sladokuscima biće ponuđeno druženje sa autorima, predstavljanje knjiga i javno čitanje.

Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%. Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca, Radio Laguna će direktno prenositi atmosferu, a omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti.

Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Jedanaestu „Noć knjige“ koja će imati humanitarni karakter obeležavamo u cilju promovisanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Očekujemo da i vi budete budni uz knjigu!

laguna

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime