Nova godina – pagansko slavljenje

1
1027

28468-nova-godina-580x0Neki takozvani Srbi okite (đavolju) jelku još za katolički božić, spremajući se za bezumni doček papske nove godine i druženje sa lažnim deda mrazom. Tu Novu godinu izmislili su iluminati i preko antihristovog sluge nametnuli lakovernima za radi svog biznisa. Taj simvol (jelka) je proizvod cionista u konceptu stvaranja novog svetskog poretka i univerzalne religije, tj. bućkuriša začinjenog smrtonosnim otrovom za duše ljudske, koje će skončati u paklu ognjenome gde je večiti plač i škrgut zuba.

Da bi ostvarili taj svoj satanski cilj, oni su postavili sebi za glavni i najvažniji zadatak, da ponize, obesmisle, i po mogućstvu što pre unište Hrišćanstvo tj. Pravoslavlje.

Zašto baš Pravoslavlje? Zato što je Pravoslavlje uspostavljeno od strane samog Gospoda Boga tj. od Sina Božjega Gospoda Isusa Hrista, i prenošeno preko svetih apostola i svetih otaca Crkve Hristove evo do današnjeg vremena. Uz Božju pomoć prenosiće se tako sve do Strašnog suda, a to je ono što satana najviše mrzi i od čega najviše strahuje.

O tome su kroz svoje izjave mnoge satanske sluge sa zapada već javno nagoveštavale. Glavni od njih reče: „Pravoslavlje je bolesno“, pokušavajući na sve načine da se on, vidi ironije, nametne kao lekar koji bi ga kao izlečio. Drugi jedan (sa severa) reče: „Pravoslavlje je opasnije od islama“, nagoveštavajući satanski juriš najpre na Pravoslavlje. Iz tog razloga su i opkolili najveću pravoslavnu zemlju – Rusiju svetu. Jedan pak dotični reče: „Vi Srbi ne možete u Evropu sa Svetim Savom“, čime je prvo priznao da je Evropa antihrišćanska, a drugo je to što je on u ime onoga kome služi atakovao, doduše, za sad samo verbalno na srbsko Pravoslavlje, koje mi pravoslavni Srbi zovemo i Svetosavlje. Taj mrzitelj Svetog Save tom izjavom je ispipavao puls pravoslavcima da bi na osnovu toga satanisti preuzeli sledeće još oštrije napade.

Da Vas podsetimo:  Svi rođeni između 1950. i 1980. - Evo po čemu ste jedinstveni...

Kada je to sve znano i očigledno svima, pa onda znajući da je Božićni post u toku, nijedan, da kažemo čovek, koji u tome uzme učešća, ne može se ni Srbinom nazvati, a kamoli pravoslavcem. Obaška to što je taj datum smišljeno nazvana Nova godina, da bi je uzdigli i satanski proslavili kao njihov praznik nad praznicima, u žderanju i pijančenju koje prati svaki nemoral, što samo đavoljim slugama priliči.

Za ime Boga, pa zar niko ne vidi da sa zapada u to vreme ne dolaze slučajno i tek tako u Beograd i druge gradove u zemlji Srbiji oni koji ustvari svojim prisutstvom promovišu tu pošast i tako zavode neupućene i lakoverne Srbe na put kojim zapadnjaci već idu u ralje satani.

Pravoslavci poste i postom kroz ove dane pred iskonski Božić proslavljaju Detinjce (treća nedelja ispred Božića), Materice (druga nedelja ispred Božića) i Oce (prva nedelja ispred Božića), pa Tucin dan, pa Badnji dan, da bi se na Božić pokajno ispovedili i pričestili životvornim Telom i Krvlju Hristovim, i tako obnovljeni i telom i dušom radosno proslavili Rođendan Spasitelja sveta – svih onih koji vaistinu u Hrista veruju i koji se vladaju po Njegovoj nauci. Sedam dana kasnije tj. na Mali Božić kad je i Obrezanje Gospodnje i Sveti Vasilije Veliki, pravoslavci pre svega molitveno i skromno proslavljaju prelaz iz godine u godinu, iliti Pravoslavnu Novu godinu!

Srećno, blagosloveno vam i na spasenje, dragi pravoslavci! Amin!

O. Lazar Sekulić

www.facebookreporter.org

1 KOMENTAR

  1. Satani smeta Pravoslavlje odnosno smetaju mu liturgije, miris tamjana, post i molitva. Slucajno ili ne druzio sam se sa covekom koji je bio demon, da zivi demon utelesen u ljudsko telo krvavih ociju kad god bi video krst oko mog vrata ili osetio miris tamjana u mom domu. Sam je pred kraj naseg druzenja potrazio spas u Manastiru Ostroski gde se krstio u Pravoslavca i uzeo za Krsnu Slavu Sv.Iliju. Govorio je kako satani smetaju post, molitva, liturgije i miris tamjana i da ima cele legije demona koji u podnebesju hvataju duse pokojne za svoj cilj. On je takodje rekao da satan drhti i demoni njegovi padaju kad god im neko na zemlji upali svecu jer ne mogu u svetlosti da cine nista. On se spasao mnogi tu srecu nemaju a na nama je da se vratimo Gospodu kroz post, molitvu i pokajanje. Jelka, bor, tuja, tisa cimprese, svo zimzeeno drvece je grobsko i samo bolesti donose. Moto tog drveca je ,,ja celu godinu da zelenim a moj domacin da vene,, zato ljudi koji u svom dvoristu imaju zimzeleno drvece obolevaju, imaju razne nesrece, piju, kockaju, umiru. Braci i sestrama u Isusu Hristu zelim da se probude opomenu Gospoda i vrate svom dobrom Pastiru.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime