Nova stara Vlada Srbije

2
643

2016-08-10_075449

2016-08-10_075757
opozicionar

Šta da čovek kaže nakon ove farse sa izborom „nove“ Vlade Srbije. Mesecima se čekalo da se mandatar Vučić konačno smiluje i formira najvišu izvršnu vlast u Srbiji, ali njemu se odnekuda nije žurilo. Istina, kada pogledamo koliko je vlasti u rukama mandatara, ili budućeg novog (starog) premijera, mogli bismo se i pomiriti s činjenicom da nam vlada i nije potrebna.

U suštini, promene koje je budući i bivši premijer odlagao samo su kozmetičke prirode. Ključne resore zadržali su oni ljudi koji su bili i u prethodnoj Vladi Srbije. Jedina „ozbiljnija“ promena desila se u Ministarstvu pravde, gde je zamenjen Nikola Selaković, a dovedena izvesna dama Kuburović, valjda da svojim prezimenom ukaže na sve nedostatke, haos i nesnalaženje u pravosuđu i u pravnom sistemu Srbije uopšte.

Ostala Ministarstva, poput Ministarstva prosvete, Ministarstva kulture, pa, nažalost, i Ministarstva odbrane, u Srbiji malo ko u vlasti (a bogme i u narodu) smatra značajnim i vrednim posebne pažnje.

2 KOMENTARA

  1. Ipak ima nešto novo kod Vučića. U jednom dnevnom listu sam pročitala sledeći tekst: „Moramo da se borimo i da imamo više Albanaca u centralnoj Srbiji, da ovde ostavljaju novac“, rekao je Vučić i dodao da su Albanci narod u narastanju i da sa njima mora da se razgovara i traži rešenje za budućnost.“
    Kosovo je završeno. Ne pominje se više.Na redu je projekat velika Albanija na teritoriji centralne Srbije. Bajden verovatno zbog toga dolazi. Da li ste zadovljni Srbi? Za to ste glasali ? To je vaša vizija budućnosti Srbije? Bravo.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime