NVO – teška konjica pod komandom moćnika

0
1114
Foto: pixabay.com

Ni najmanje me ne čudi da Centar za prava deteta traži ukidanje doživotne kazne za ubice dece. Jer u zemlji u kojoj su kazne za takve zločince najstrože, ti potencijalni zločinci moraju gaziti kočnicu pred svojim nagonima. A, ako je zločinaca malo, čemu onda Centar?

Po istom principu, zahvaljujući feminističkim organizacijama, monstrum Mališa Jeftović je sveden bezmalo na žrtvu, a silovao je i ubio trogodišnje dete. Mada, to dete još nije formirana žena, pa razumem zašto ono nije imalo prava kod feminista.

Cilj svih NVO jeste upravo taj da zločina i obespravljenosti bude u što većoj meri, kako bi oni dobijali finansije pod parolom borbe za zaštitu, paralelno braneći zločince. Sve je finansirano sa viših instanci, a mogućnosti su mnogobrojne. Od potrošačkih manija, do obaranja vlada i ukidanja suvereniteta čitavih država.

Imamo termin potpuno pogrešan ,,nasilje nad ženama”, ali psihološki skroz logičan. Da li je žena ljudsko biće ili životinja? Zašto je nasilje drugačije ako ga počini muškarac, zašto nije nasilje nad ženama ako žena povredi ženu? Da li sam ja manje nasilan, ako vam umesto sestre ubijem oca ili brata jer oni nisu žene? Stvar je vrlo prosta. Nasilje je nasilje, ali ako kažemo NASILJE NAD ŽENAMA mi automatski stvaramo psihološki efekat gde se muškarci i žene umesto u zajednicu stavljaju u suprotne, neprijateljske tabore. Tom trećerazrednom, iznuđenom tenzijom služe se i novinari isto tako trećerazrednih portala kada velikim slovima napišu SRBIN UBIO HRVATA (FOTO/VIDEO) i evocirajući ratne dane, bude sukobe i žučne rasprave među ljudima, kojih inače ne bi bilo. Stil ,,zavadi pa vladaj” čak i danas ubira svoje plodove. Tako hrabro ,,osamostaljeni” muškarci i žene, spadaju na jedinke pod kontrolom korporativnih magova, a njihova prava će se postepeno smanjivati. Tako sami neće imati podršku, pa će morati da rade i ono što inače ne bi jer glad za ponos ne mari. Očekivati da se NVO istinski bore za nečija prava, jednako je kao očekivati da se trgovac oružjem bori za mir.

Da Vas podsetimo:  Kako su Britanci na Kosovu hteli da dođu do trofeja prilikom povlačenja vojske
Foto: printscreen

Zato sada imamo borce za prava životinja i bordele za seks sa životinjama. Borce za prava radnika dok starosne granice i radno vreme samo rastu. Borce za prava deteta gde su narkomanija i vršnjačko nasilje u vrtoglavom porastu i borce za prava žena pored kojih žene stradaju sve više, iz godine u godinu. Imamo i slobode neograničene. Iako se čovek od životinje odvojio onda kada je počeo pokrivati genitalije, naša je emancipacija dogurala do te mere da mi sada genitalije na Instagramu pokazujemo sasvim ponosno, vraćajući se na stupanj životinje. To je otprilike napredak koji nam sledi. Bićemo životinje u razvalinama međuljudskih odnosa što dobrim delom i jesmo, a uzde će držati – kao što već dobrano drže oni koji propagiraju i finansiraju našu iluziju da nam je tako bolje, dok će njihovi brakovi biti stabilni, njihova deca zbrinuta, a njihove porodice prenositi enormna bogatstva sa kolena na koleno, bez namere da se iko od njih ,,osamostali”, mada svima govore da je to dobro.

Oni se bore za naš mir i naše pravo da živimo, tako što nam u ruke umesto cveća guraju puške.

Nikola Petrović
Izvor: vidovdan.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime