Obrenovački naprednjaci ogorčeni zbog Čučkovića!

0
594

GTff7DMObrenovački naprednjaci ogorčeni su zbog prijema u članstvo Miroslava Čučkovića, trenutnog predsednika opštine Obrenovac.

Kako Teleprompter.rs saznaje, prelazak predsednika opštine Obrenovac, Miroslava Čučkovića, u Srpsku naprednu stranku bio je u planu već neko vreme i ovaj potez nikoga nije iznenadio.

Da je ulazak Čučkovića u SNS veoma važno za tu stranku pokazuje i način na koji je obeleženo njegovo učlanjenje. Naime, potpredsednik SNS-a, Nebojša Stefanović, održao je posebnu konferenciju za štampu u sedišu stranke povodom Čučkovićevog učlanjenja.

Iako je Stefanović napomenuo da Čučković “nije ništa tražio”, Teleprompter.rs saznaje da to uopšte nije istina. Prema rečima našeg izvora, Čučković će biti nosilac liste SNS-a na predstojećim lokalnim izborima.

Ta namera čelnika SNS-a posebno je razbesnela lokalno članstvo.

– Sa Čučkovićem u naredne izbore, da li početkom decembra ove ili u maju sledeće godine, nećemo ići ni mrtvi, kaže izvor Teleprompter.rs i dodaje da obrenovačke naprednjake niko nije pitao za mišljenje.

Spekuliše se da su svi članovi Dinkićevog i Čučkovićevog propalog URS-a već preleteli u Srpsku naprednu stranku i da će učestvovati na predstojećim izborima.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime