Odgovor Miodraga Popovića na pismo Nikole Janića

0
1130
Miodrag Popović / Nikola Janić / Foto: montaža

Poštovani g.Janjiću,

pre svega je trebalo pismo da potpišete. Razlog vaše bolesne fiksacije trebalo bi da potražite na drugom mestu. Pre bilo kakvog razgovora sa mnom, ili sa ministrom objavili ste seriju napada na vladu, ministarstvo, RTS (ja sam najmanje važan). Da li ste to činili zbog lične promocije (meni se čini da je tako) ili iz nekih drugih, političkih razloga, tek, ostaje činjenica da ste pljunuli na ljude i institucije koje su, u okviru svoje sposobnosti pokušali da vam omoguće da artikulišete svoja patriotska osećanja. Kako mislim da je koren konflikta u vašoj želji da pokažete kako ste jedini i apsolutno najbolji branilac nacionalnog interesa u SSvedskoj odlučio sam da vam prepustim da svoja gledišta i optužbe i dalje iznosite posredstvom Studija B i opozicione štampe.

Kako nisam profesionalac u izučavanju ljudske psihe u dalje, očigledne probleme koje imate (manija gonjenja, odnosno paranoja, kompleksi više vrednosti, inklinacija ka šhisofreniji i sl.) tu bi se negde završila moja potreba da komuniciram s vama. Sa druge strane, žao mi je što na to moram da vam skrenem pažnju: naučite, zaboga pravopis srpskog jezika, iako znam da je

situacija sa našim dopisnim školama veoma teška. Poslednje ali ne i najmanje važno je da shvatite da niko nema ništa protiv vas ali da se ljudi brane kada ih napadate. Druga mogućnost je da vas ignorišu što ću ja upravo i učiniti.

P.S.

Ministar Vučić ima (verovatno zbog svoje mladosti) još nepopustljiviji stav prema vama, kao u ostalom i nas ambasodor u SSvedskoj. Kada se sve sabere u meni ste mogli da imate pouzdanog prijatelja i čoveka koji bi vas podržao uprkos vašim problemima.

Miodrag Popović


Ovde možete pročitati  Odgovor Nikola Janića na „odgovor“ Miodraga Popovića

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime