Okršaj na sednici predsedništva

0
671

Sin predsednika Tomislava Nikolića Radomir Nikolić vikao je na lidera SNS-a Aleksandra Vučića tokom jučerašnje sednice Predsedništva te stranke, piše Srpski telegraf.

okrsaj
Vučić i Nikolići (Radomir i Tomislav) / foto: Teleprompter

Prema navodima tog lista, koji je blizak vlastima, Radomir Nikolić je vikao na Vučića i napadao ga zbog toga što misli da bi sigurnije od Tomislava Nikolića osvojio pobedu u prvom krugu na predsedničkim izborima.

Radomir je, braneći svog oca, Vučiću besnim tonom navodno rekao da ni njegova kandidatura nije sigurna za pobedu na izborima u prvom krugu.

Na sednici Predsedništva, koja je bila zatvorena za javnosti, kako se navodi, predstavljeno je novo istraživanje javnog mnjenja koje pokazuje da je rejting Tomislava Nikolića u Beogradu pao na oko pet odsto podrške birača.

Osvrćući se na sednicu Predsedništva, Vučić je sinoć na TV “Pink” rekao da su svi članovi Predsedništva “bili stvarno korektni”.

– Svi su iznosili svoje mišljenje. Neki su tražili da se ja kandidujem na izborima, neki nisu to tražili, neki su tražili da se kandiduje Tomislav Nikolić, neki su tražili neke treće ljude, a neki su rekli ‘kako ti kažeš’. Ja sam ih sve saslušao – rekao je Vučić na “Pinku”.

Na pitanje da li ima konačnu odluku o predsedničkom kandidatu SNS-a Vučić je rekao da nema konačnu odluku i da će tu odluku doneti Predsedništvo i Glavni odbor stranke.

– Ja znam koga ću da predložim, ali ćemo pratiti situaciju – dodao je Vučić.

Na šaljivu konstataciju Milomira Marića da “tog čoveka najbolje poznaješ ti”, aludirajući na Vučića, Vučić se samo nasmejao i rekao da ga “svakako poznaje”.

– Niko ga bolje ne poznaje od tebe. Prema pisanju novina, ja to tako… Inače, ja ništa ne znam – rekao je Marić, a Vučić upitao da li je to neki trik iz “Parova”.

Da Vas podsetimo:  Udarili na svetinje i u Vreocima

Vučić dalje nije komentarisao, već se samo nasmejao, ali nijednog trenutka nije demantovao da će biti predsednički kandidat SNS-a.

www.teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime