Oružje nije dozvoljeno

0
699

Gotovo svi srpski i američki mediji preneli su sliku Ramuša Haradinaja, najverovatnije budućeg premijera takozvane „Republike Kosovo“, kako glasa na jednom od izbornih mesta.

Uređena prostorija, lepe devojke, zapečaćene izborne kutije… i crveno-crni znak “Oružje nije dozvoljeno” koji je direktno iza glave budućeg posednika RK. Znak je kao podsetnik na ono što je Haradinaj bio u prošlosti i šta je Kosovo postalo sada.

Tokom ovih izbora Ramuš Haradinaj je bio glavni u organizaciji takozvane “vojne koalicije”, čiji su članovi bivši teroristi i ubice koji su pripadali “Oslobodilačkoj vojsci Kosova”. Tokom 90-ih ova “vojska” je izvršila genocid nad pravoslavnom populacijom u regionu, a sada ove ubice menjaju jugoslovensku “predstražu” i nemački G3 za Armanijeva i Gučijeva odela i po svaku cenu će pokušati da nametnu demokratsku spoljašnost „Vlade“. Međutim, Srbi znaju šta se krije iza njihovih maski. Najveća nezaposlenost u Evropi je na Kosovu. Medicina praktično ne postoji, jer su srpski doktori napustili zemlju. Nema ekonomije. Glavne aktivnosti oblasti su povezane sa trgovinom droge i poljoprivredom. Albanci nisi zainteresovani ni za rad u fabrikama niti za eksploatisanje ruda. Ipak, svaka porodica poseduje oružje: puške, pištolje, mitraljeze. Na hiljade oružja se nalazi u rukama te populacije. Za one koji su navikli da povlače obarač u bilo kojoj situaciji na izbornim mestima stoji znak “Oružje nije dozvoljeno”.

Insistiranje na udaljenosti od oružja

Međutim, oružje je sastavni deo onih koji su navikli da razgovaraju sa pozicija moći. I buduća vlada Ramuša Haradnija već pokušava to da, preteći da će uhapsiti dvojicu srpskih Ministra ako pokušaju da pređu ilegalno uspostavljenu granicu između Republike Srbije i autonomne pokrajine Kosova i Metohije. Za njih je oružje jedino sredstvo komunikacije sa drugim ljudima, je jedini način kojim pokazuju uticaj i njihovu vlast. I ako “Oružje nije dozvoljeno”, onda i plakat mora biti drugačiji. “Ramuš Haradinaj nije dozvoljen”. “Hašim Tači nije dozvoljen”. “Albanci u Srbiji nisu dozvoljeni”. “Republika Kosovo nije dozvoljena”. “Ekstremni islam u Srbiji nije dozvoljen”. „Pozdrav sa tri skupljena prsta nije zabranjen“.

Da Vas podsetimo:  Stiže li kraj režima Đukanovića na avgustovskim izborima

Neka sigurnom Bog sačuva našu zemlju.

Jasna Krivokapićeva

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime