Otvoreno pismo predsedniku Srbije

simaOtvoreno pismo predsedniku R. Srbije Tomislavu Nikoliću i ministru spoljnjih poslova i predsedavajućem OEBS-a Ivici Dačiću i upozorenje o njihovim aktivnosti prema Kosovu i Metohiji.

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji moli predsednika države i predsedavajućeg OEBS-a da preko svojih institucija pomognu da se oslobode oteti Srbi.

Platforma o Kosmetu mora da sadrži ključni zahtev prema Evropi, OEBS-u i Americi, koji bi naterao vođe terorističke UĆK da oslobode otete Srbe.

Udruženje poseduje video kasete, koje su dokaz da su u logorima Lukovac, Lapušnik, Mališevo, Gložane nalaz eoteti Srbi, a logore drže i komanduju Hašim Tači i Fatmir LJimaj. Pamtimo izveštaj Vilijema Vokera o masakru albanskih „civila“ u Račku u Drenici na osnovu koga je u ime OEBS-a tražio bombardovanje Srbije. Uspeo je da preko montiranog slučaja Račak, NATO bez objave rata i bez dozvole SB UN bombarduje našu državu i ubije na stotine i stotine nedužnih civila.

Zato porodice žrtava, od g. Dačića koji rukovodi organizacijom OEBS-a, zahtevaju da zatraži od Evrope i Amerike da narede hitno oslobađanje otetih Srba, Roma i ostalih i vrate ih svojim porodicama.

Porodice žrtava ne zaboravljaju i ne mogu da oproste političku odluku o oslobađanju 2.108 albanskih terorista i zločinaca i time sprečili razmenu „svi za sve“, jer su oteti Srbi kidnapovani i držani u logorima zbog te razmene.Na žalost između ljudskih života i novca,tadašnji državnici su se obogatili oslobađajući albanske zločince i teroriste.

Predsedniče Nikoliću i predsedavajući OEBS-a Dačiću, odluka OEBS-a i Platforma o Kosmetu vama na savest i dušu!

Upravni odbor Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih
na Kosovu i Metohiji

U Beogradu