Ovacije za Vučića zbog otvaranja mostića

3
1207

Za razliku od otvaranja mosta u Zaječaru, ovoga puta nije bilo vikanja “lopovi, lopovi”, već je za Vučić pripremljane čak i muzički performans. Očito je da je prisustvovala odabrana publika.

Nakon što je Zorana Mihajlović doživela debakl na otvaranju nezavršenog mosta u Zaječaru, Aleksandar Vučić je odlučio da će od sada on biti svečani otvarač mostova u Srbiji. Tako je naš premijer Vučić uz ovacije dočekan u Blaznavi gde je otvorio jedan obični mostić.

Iako bi posao oko otvaranja mostića trebalo da bude poveren funkcionerima nižeg ranga, kao što je, na primer, Zorana Mihajlović, Vučić je na sebe preuzeo ulogu otvarača mostova po Srbiji. Sve ovo se dešava uoči lokalnih i pokrajinskih izbora koji bi trebalo da budu održani krajem ove ili početkom sledeće godine.

Ono što bi u normalnom svetu bilo uobičajeno, u Srbiji se od toga pravi naprednjački spektakl. Tako je premijer Srbije, Aleksandar Vučić, uz ovacije otvorio mostić u Blaznavi.

teleprompter.rs

3 KOMENTARA

  1. Namera mi nije da branim Vucica ali ovaj clanak sadrzi bedno-tendenciozan duh. Ovakvi cinici kazu mnogo više (loseg) o sebi, nego o drugima! Bar meni.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime