Palicama na slobodu govora: Brutalno pretučen student ispred svoje kuće!

0
469
Božidar Čabarkapa / Foto: printscreen

Prebijanje ovog mladog heroja, koji se nije plašio da stane u odbranu svojih svetinja i iznese svoje stavove, je još jedan sraman čin i napad na dostojanstvo i integritet građanske Crne Gore

Sinoć iza ponoći, dva muškarca, maskirana fantomkama, presrela su Božidara Čabarkapu na 20 metara od njegove kuće u Pljevljima i pretukli ga palicama.

Čabarkapa je inače aktivan borac za odbranu svetinja koji u na svom fejsbuk profilu redovno objavljuje slike sa litija ali i svaku nepravilnost i nepravdu koja se dešava u Pljevljima. Očigledno je iznošenje istine na vidjelo zasmetalo te su batinama pokušali da ućutaju i zastraše ovog hrabrog mladića.

U izjavi za naš portal, Čabarkapa je kazao da je tačno da je pretučen sinoć od strane dvojice maskiranih muškaraca:

„Istina je, sinoć su me napala dva maskirana NN lica sa palicama. Tom prilikom sam zadobio povrede po leđima od palice, iščašeno mi je rame, polomljen foto-aparat„, kazao je.

Čabarkapa ističe da je sigurno da su ga pratili, imali neku dojavu jer su ga napali po izlasku iz taksi vozila.

Nisu govorili, lica su im bila sakrivena. Sve je sigurno planirano. Lično nemam neprijatelja i jedini razlog za ovaj napad je moje iznošenje stavova i podrška Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodu Crne Gore u očuvanju svetinja„, rekao je ovaj mladić.

Prebijanje ovog mladog heroja, koji se nije plašio da stane u odbranu svojih svetinja i iznese svoje stavove, je još jedan sraman čin i napad na dostojanstvo i integritet građanske Crne Gore:

Pokušaj zastrašivanja kojim žele ućutkati slobodnu riječ i ugasiti plamen mladosti čiji ih bunt najviše boli i najviše smeta!

Policija da pokaže ažurnost u pronalaženju napadača kao kada su „hapsili“ majice

Da Vas podsetimo:  Kako je 100 mladih na čelu sa Srećkom donelo novu energiju u Bor

Povodom prebijanja se na svom FB profilu oglasio i brat Božidarov, Velimir Čabarkapa.

Pretukli ste mi brata, i to vas dva junaka sa fantomkama i palicama. Bravo junčine, jeste li mu šta mogli? I mislite da se neće znati ko ste? Grdno ste se prevarili. I znajte mi fantomke ne koristimo“, napisao je Čabarkapa.

On ima poruku i za policiju:

A vi „gospodo“ policajci. Kada ste bili onako ažurni da mi upadnete u kuću i pohpsite majice. Da vas podsetim da treba da se aktivirate u pronalasku počinioca i to što pre da ne bi druge službe radile vaš posao, koji krajnje neprofesionalno obavljate.

Izvor: in4s.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime