Pileći paprikaš sa domaćim knedlama melem je za organizam

0
233

Potrebni sastojci:

Za knedlice:

2 kašike brašna, 1 kašičica griza, 1 jaje, malo ulja.

Način pripreme:

Na ulju propržiti sitno seckan luk, dodati seckanu svežu papriku, na kolutove isečenu šargarepu, iseckan mladi kupus. Potom dodati meso, mlade krompiriće, alevu papriku, beli luk, biber u zrnu, lovorov list, dodati malo vode i prodinstati.

Dodati i ljutu mladu papričicu. Kad se meso i krompir skuva dodati kašiku ajvara, malo začina i soli.

Napraviti knedle sa jajetom, brašnom grizom i malo ulja. Vaditi kašičicom i kuvati par minuta dok knedle ne postanu mekane.

Dodati mlevenog bibera i peršunovog lista.

Naš ručak je gotov!

Uživajte, prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime