Pismo jedne majke: “Neću da plaćam za izdržavanje monstruma”

0
1261

deca zrtve…ne znam odakle bih počela… ne znam ni zašto pišem sve ovo… ali od kako sam pročitala za gnusno iživljavanje, monstruozno silovanje i zverski ubistvo malenog anđela Anđeline ….sve se u meni slomilo a ujedno i izopačilo…. SADA SE OBRAĆAM VAMA G-DINE ALEKSANDRU VUČIĆU VAMA…
Majka sam TROGODIŠNJE devojčice Jelene… majka sam i petogodišnjeg dečaka Vuka…. Građanka sam ove zemlje, koja radi puno radno vreme, koja redivno plaća sve poreze, takse koje ste vi nametnuli… odgovorna sam osoba i poštujem sve nametnute Zakone, Pravilnike, Odluke…i ostale podzakonske akte…. naše zemlje… neke stvari činim i više… rešavam probleme koje vi kao država trebate rešiti… spašavam napuštene životinje… i svaka napuštena BEBA povređeno DETE… MUČENO I ZVERSKI UBIJENO DRUGO ŽIVO BIĆE-JA POKUŠAVAM DA SPASIM, IZLEČIM I POTRAŽIM PRAVDU U NAŠEM PRAVNOM SISTEMU I pišem, vičem, govorim, apelujem, molim…preklinjem da se zlostavljači, mučitelji…ubice KAZNE! Kao čovek me zaboli svaka PATNJA, BOL I ZVERSKO MUČENJE I UBISTVO BILO KOJE VRSTE! A sada …sada Vam se obraćam kao majka prvenstveno…sada Vam pišem zbog MOJE VRSTE.
Ubistvo malene Anđeline …njeno zversko silovanje, kidanje unutrašnjih organa prilikom silovanja…zversko udaranje pesnicama po malenom i nežnom licu dok su joj kapilari pucali i dok je krkljala u svojoj krvi…monstruozno udaranje kamenicama po njenom krhkom i malenom telu gde su podlivi dolazili i pucale kosti…………………….. a iznad svega njen užas …..psihički užas….. ……………….ja ne spavam …..ja sam toliko tužna da sam besna… bes je obuzeo svaki delić mog uma i tela…………….. posmatram moju ćerkicu koja se strese kada zagrmi…koja me malenim rukicama zagrli i tiho kaže „pašim se….“ ……………….plačem i stežem vilicu jer je Anđelina ne tihim već poslednjim atomima svoje snage verovatno unezvereno gledala i tiho zbog povreda jedva izustila „pašim se….“ ……..dok joj je utrobu kidao, dok joj je glavu pesnicama razbijao…dok joj je kamenicama telo lomio……………………… NE! NEEE!!!! NE DOZVOLJAVAM VAM DA MU SUDITE KAKO NAŠ SADAŠNJI ZAKON NALAŽE!!!!!!!! NE! NE DOZVOLJAVAM VAM DA OD MOJIH PARA NJEMU I SVIMA NJIMA SLIČNIMA DAJETE TOPLE OBROKE, TOPAO I ČIST KREVET, TOPAO TUŠ I KROV NAD GLAVOM! NE DOZVOLJAVAM VAM DA MONSTRUMI KAO ŠTO JE ON ŽIVE U MOJOJ ZEMLJI, ŽIVE BEZBEDNO A ZATVORENI!!!! NE DOZVOLJAVAM VAM DA ANĐELINE, TIJANE, KATARINE, LUKE, LAZARE, ANĐELE, MIROSLAVE, MARIJE…………………………………………………………………I STOTINE DRUGIH BUDU SAMO „FASCIKLA“ SLUČAJEVA U MUP-U I CRNI OKVIR NAJBLIŽIH NA ZIDU! NE DOZVOLJAVAM VAM KAO MAJKA MALE DECE!!! NE DOZVOLJAVAM VAM DA OVAKVI MONSTRUMI IMAJU TU ČAST DA UDIŠU ČIST VAZDUH!!!
ZAHTEVAM KAO MAJKA, KAO GRAĐANIN OVE ZEMLJE, KAO OSOBA KOJU BOLI I UNIŠTAVAJU OVA MONSTRUOZNA DELA DA POD HITNO RASPIŠETE REFERENDUM! DA DATE GRAĐANIMA ZA PRAVO DA BIRAJU I IZABERU KAZNE ZA PEDOFILE, SILOVATELJE I UBICE!!!! ZAHTEVAM KAO GRAĐANIN DA ISPOŠTUJETE MOJE PRAVO DA BIRAM!!!!!
HOĆU REFERENDUM ZA ODLUKU KAZNI PEDOFILA, SILOVATELJA I UBICA!!!! ZBOG NJIH-ZA NJIH:

U Srbiji je od 26. februara 2002, kad je ukinuta smrtna kazna, do 31. decembra prošle godine pravosnažno osuđeno tačno 67 osoba na maksimalnih 40 godina zatvora!
Ubistvo 13-godišnjeg Đorđa Andrejića za koje je bila osumnjičena , ali kasnije i oslobođena dečakova majka Marina, pišu “Naše novine”. Ubica nesrećnog dečaka nikad nije otkriven.
Hronološku listu najvećih monstruma otvaraju Ilija Vujić i Radovan Joksić koji su u decembru 1993. svirepo ubili Veru Židić i njenog 13-godišnjeg sina Davora u njihovom stanu u beogradskoj Pohorskoj ulici. Vujić je najpre opkoračio nesrećnu ženu i pucao joj u potiljak, a zatim je ubio dečaka.
Iste godine u julu trogodišnja Katarina Janković iz Beograda životom je platila monstruozno iživljavanje Mališe Jevtovića, ljubavnika svoje majke Ane Filipović. Monstrum je bludničio nad devojčicom posle čega je preminula.
Dragan Nikolić (47), zvani Čombe zbog ubistva Tamare Ivanović (13) i silovanja devojčice S. N. (11). On je u novembru 2005. godine u blizini Železničke stanice u Batajnici ubio Tamaru koja je prišla da mu pomogne kada je pao. Kako je utvrđeno istragom, kuhinjskim nožem zadao joj je 15 smrtonosnih uboda u leđa i grudi, a osuđen je i za obljubu maloletne S. N.
U avgustu 2007. Danijel Jakupek iz Novih Banovaca 27. avgusta 2007. u svojoj kući u Novim Banovcima nožem u kadi ubio petogodišnjeg Luku i potom ga bonsekom iskasapio i zatim na isti način presudio mališanovom ujaku Vasiliju, Jakupek je delove tela bacio u Dunav, a godinu dana kasnije u martu, Boban Mitić iz sela Krševica kod Bujanovca u kući svoga tasta Blagoja ubio je suprugu Suzanu, taštu Sunčicu i svoje dvoje dece, četvorogodišnjeg Lazara i dvogodišnju Anđelu, a zatim teško ranio petogodišnju Kristinu, Suzaninu ćerku iz prvog braka.
Maj 2008. obeležio je zločin Milinka Kušića iz Ivanjice, koji je u selu Trešnjevica ubio 13-godišnjeg Miroslava Bogdanovića, da bi se osvetio njegovoj majci koja je sa njim rraskinula ljubavnu vezu. Ubica je dečaka ubio udarajući ga ašovom po celom telu.
U oktobru 2010. u subotičkom naselju Zorka ubica je Milicu Barašin napao s leđa, odvukao preko pruge i prerezao joj vrat. Ubica ni danas nije pronađen.
U junu 2010. Mladen Ogulinac iz Starih Ledinaca kod Novog Sada silovao je i ubio 7-godišnju Mariju Jovanović nakon čega je uhapšen i umro je u zatvoru.
Srđan Saitović, koji je u februaru 2013. u surduličkom naselju Masurice na smrt prebio 6-godišnjeg Zorana Kamderovića. Obdukcija je pokazala da je mališanu slomljeno osam rebara i da mu je čak oštećena i jetra.
Monstrum Ljubiša Bogdanović koji je u selu Velika Ivanča u aprilu 2013. ubio pištoljem 13 osoba, među kojima i jedno dete.
2014. Zbog brutalnog silovanja i ubistva četrnaestogodišnje devojčice Ivane Podraščić uhapšen je Darko Kostić (39) iz Beograda koji je priznao zločin.Telo devojčice pronađeno je u ponedeljak 6. oktobra na Petlovom brdu. Obdukcijom je utvrđeno da je devojčica usmrćena motikom, a potom umotana u ćebe i sunđer i zakopana u dvorištu.
2014. monstruozno kidnapovanje, pokušaj sliovanja malene Tijane Jurić, nakon što je monstrum, Dragan Đurić (34), iako duplo veći i jači od Tijane, nije mogao da je savlada i siluje je, počinio je zversko delo, oduzeo joj je život i pored toga što ga je preklinjala da je pusti i da nikom neće reći. Koliko se borila do poslednjeg atoma svoje snage govore iskidani nokti na mestu zločina.
Decembar 2014. D.Ć. (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, kidnapovana i monstruozno prebijena na smrt od strane monstruma Čedomira Đurića (66) iz sela salaš Salaš kod Zaječara.
………………i mnogi drugi
…………………………….SVI ONI KOJI SU ŽIVI, JEDU VIŠE OBROKA TOPLIH DNEVNO, KUPAJU SE TOPLOM VODOM, IMAJU STRUJU, TELEVIZORE, TERETANE, BIBLIOTEKE, POSETE……. SVI ONI ŽIVE NA MOJ…VAŠ RAČUN …TROŠE NOVAC ONIH KOJIH SU ZAVILI U CRNO….kada bolje razmislim, svi smo zavijeni u crno jer su to sve naša deca :’(
ZAHTEVAM REFERENDUM! ZAHTEVAM DOŽIVOTNE ROBIJE! ZAHTEVAM DA ROBIJAŠI NEMAJU ZATVORSKE ĆELIJE VEĆ DA SE BACE U RUDNIKE! ZAHTEVAM ZA NAJVEĆE MONSTRUME SMRTNE KAZNE!!!!
…………ne dozvoljavam vam da se zaborave malene ručice…suze….grcanje malenih anđela….njihovo isprekidano disanje od straha… njihovo podrhtavanje tela od bola…. I tiho isprekidano „pašim se“ OSTANE NA KAZNE ZATVORA I NEKIH POMILOVANJA!!! NE DOZVOLJAM VAM!

Da Vas podsetimo:  Država i nauka: slučaj Instituta za filozofiju i društvenu teoriju u Beogradu 

caglas.rs

Izvor: Lela Bucek

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime