Plakati podrške Putinu u Sloveniji

0
642

Podrska Rusiji

ZavetniciPoslednjih nekoliko nedelja svedoci smo stravične antiruske medijske propagande koju sprovode prozapadno orijentisani mediji širom SAD i EU. Međutim koliko god ta propaganda bila snažna i svakodnevna činjenica je da mnogi pošteni i časni građani Evropske Unije shvataju suštinu događaja u svetu i podržavaju politiku ruskog predsednika Vladimira Putina jer u njemu vide osobu koja poseduje sve istinske kvalitete državnika, a ne prosečnog političara.

2014-08-11_183357

Upravo parolom “Državnik, a ne političar” deo rodoljubivog srpskog rasejanja u Sloveniji iskazao je podršku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Tokom jučerašnjeg dana na pojedinim lokacijama u Ljubljani i Kopru pojavili su se veliki plakati sa likom ruskog predsednika Putina u znak podrške kako njemu lično tako i ruskoj politici odbrane i zaštite međunarodnog pravnog poretka.

2014-08-11_183507

Ovu simboličnu akciju koja pokazuje da su i Srbi širom rasejanja solidarni sa svojom ruskom braćom organizovao je odbor Srpskog sabora Zavetnici u Ljubljani čiji predsednik, Danijel Igrec, je poručio: “Želeli smo da pošaljemo jasnu poruku predsedniku Ruske Federacije, da ima podršku i prijatelje i u zemljama koje su članice Evropske Unije. Putin nije samo državnik već i veliki čovek, uzor ne samo srpskoj nego i velikom delu omladine širom evropskih zemalja.”

Za Korene priredila: Danijela Đokić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime