Porodica heroja Milana Tepića 25 godina čeka da ga dostojno sahrani

2
868

screenshot-www-glassrpske-com-2016-09-29-12-52-01

„Verovao je državi, vojsci i narodu. Da nije tako postupio – to ne bi bio on. Ne bi mogao da živi sa tim. Mogao je da aktivira eksploziv i da se udalji na bezbedno mesto, međutim ostao je da bi bio siguran da će mu plan uspeti.
Verovatno da se sa takvim obrazom, stavom i ubeđenjem ne bi snašao u današnjem društvu“, rekao je sin posthumno odlikovanog heroja Milana Tepića.

2 KOMENTARA

  1. Udruzenje koje predstavljam je u septembru 2016 izdalo knjigu HEROJI OTADZBINE o NH mIlanu Tepicu i Stojadinu Mirkovicu. 27.09. je knjiga u Domu Vojske predstavljena uy prigodan program i prisustvo vise od 400 ljudi. Bila je porodica Tepica i Mirkovica i predstavnici drzave i vojske. Knjigu zelimo da Vam poklonimo pa kada neko od Vas dolazi u Beograd moze da je preuzme, jer smo u teskoj materijalnoj situaciji da Vam saljemo.
    S postovanjem V. Golubovic

  2. Po kom osnovu oni mogu da zadrze icije posmrtne ostatke? Bilo kakva istraga je davno morala da bude ili zavrsena ili zatvorena. Ako je Srbija tako ravnodusna prema svojim herojima, sta obicni ljudi da ocekuju? Ili je bas to poruka…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime