Pravda je spora ali se po zabitima i sirotinji odlično snalazi…

3
1382
Foto: skrinšot Yuotube

Svi su znali ali je samo Aleksandar Vučić smeo da izgovori ime Dragoslava Kosmajca, „najvećeg narko dilera od postanja Srbije naovamo“, koji je za svoja nepočinstva drastično kažnjen- prekršajnom prijavom zbog, pretpostavljam, nedoličnog ponašanja u javnosti s obzirom da je u trenutku hapšenja bio u gaćama.

Za Bojana Radovanovića niko ne zna, niti ima potrebe da mu Aleksandar Vučić izgovara ime, iako je reč o „kriminalcu“ koji se godinama krio po zabitima Srbije, tačnije, u Novom selu, vukojebini nadomak Kuršumlije, međašu s opustelim selima, uz planinu i zaborav.

Nadao se zaboravu, tačnije, ali koliko god pravda bila spora izgleda da se odlično snalazi po bespućima vitlajući sirotinju ko Zmaj od Šipova rijaliti bedevije.

Dolijao je ne bežeći nikud s dedovine obesni težak od 27 leta, držeći kao „taoca“ nepokretnu majku i nešto stoke što je zapatio goneći se s kurjacima i planinom.

No, dolijao je, rekoh i sad će imati dobrih 40 dana da iza rešetaka porazmisli isplatili se kriminal ili ne, ako nisi član stranke, razume se i pokušavaš da živiš, pardon, preživiš od svog rada težačkog!

Naime, policija ga je u spektakularnoj akciji: “Tajfun 235- stop težačkoj mafiji” uhvatila kako traktorom s neregistrovanom prikolicom dovozi hranu za stoku jer stoka ima taj nakaradan običaj da jede a Bojan još nakaradniji običaj da ne registruje prikolicu, što jeste greh bez olakšavajućih okolnosti, jer život ovome mučeniku ništa olakšao nije!

Uhvaćen je jedanput- prodao je svinje i platio kaznu! Uhvaćen je još dva puta, pisane su mu kazne, nije imao da ih plati jer “droga”, sir, kajmak i mleko očigledno ne idu najbolje u poslednje vreme, a obesni mladić se verovatno uzdao u pravosudni sistem Srbije koji jasno kaže da je svako nevin dok se ne dokaže da ima nekog na vlasti, a onda i ako je kriv koga zabole za to!

Da Vas podsetimo:  Kada će i da li će Srbijanci početi da se bave rešavanjem svojih problema i nerešenih pitanja

E, pa tu se gadno prevario- Justicija jeste slepa ali kao iskusna rijaliti starleta odlično zna na kome se lome kola, štikle i silikoni, pa će pomenuti- nepomenuti Bojan Radovanović krajem meseca na izdržavanje kazne, to stoke što je ostalo moraće da proda jer nema ko da čuva, a majka će po svoj prilici u dom dok joj se sin, planinski Eskobar, ne vrati s robije!

Kada se vrati- ne zna šta će i čemu će, no o tome je trebalo da misli ranije, pre nego što se odao porocima i raskalašnom životu u zabiti, opustelom selu, s nepokretnom majkom i nešto stoke na dedovini!

Ne može se, moj Bojane, s neregistrovanom prikolicom u planinu i evrointegracije, ne može!

Drugo su neregistrovane firme, neregistrovani milioni, neregistrovane vile i stanovi, neregstrovane budale koje u neregistrovanim džipovima ne registruju nikog živog do silu i fantomku!

To su pravila, a ti si težače tužni izuzetak, pa kao takav moraš da poslužiš za primer kako pravna država funkcioniše- na baterije i to one kineske, jeftine i loše.

Nisi ti Kosmajac i još gomila njemu nalik teatralno pohapšenih pa tiho puštenih da se sa slobode brane od nastrljive Justicije koja bi s njima na šampanjac u separe za sve pare…

Zločin se ne isplati, dečko, ne tako na sitno…

Ima da rasprodaš sve i odrobijaš svoje, za primer, mlađim generacijama da se manu ćorava posla i rada.

Neka sad vukovi zagospodare još jednim selom, kad majka i ti zabravite trošnu čakmaru, a za 40 dana kad izađeš s robije…

Pa, daćemo 40 dana umrloj pravdi, takav je red.

Možda jeste spora ali se po zabitima i sirotinji odlično snalazi.

Vala, zaslužila je nove silikone i šampanjac u separeu, dok je pijanu vataju za guzicu i prebacuju iz krila u krilo…

Da Vas podsetimo:  Virus A1V1: Koliko je bolesno naše zdravstvo?

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

3 KOMENTARA

  1. Па зар нема нико у Србији да дигне глас против овог зулума, да ли има који медијум да напише нешто, бар да се скупе паре и плати казна да човјек не иде у затвор?

  2. Za tih 40 dana pocrkace stoka, njive ce ostati neobradjene … uzeli su sve tom coveku, a ne samo 40 dana zivota. Ne smes danas da budes svoj na svome, mora i on da sidje do grada i da mota kablove.

  3. Nešto se sad setih,kako je od Srbina oca i majke Srpkinje Ante Starčević postao naj veći Hrvat i idejni tvorac uništenja svega Srbskog,jer me na to podseti i ovaj tekst,a i 1999.Postavlja se pitanje,nad pitanjima,KAKO TO DA MEĐU SVIM SRBIMA,UVEK NAJ GORA BAGRA ISPLIVA NA VLAST.Ako to ne rešimo,neće nas biti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime