Progutala nas je Crna rupa

4
1500

Bacite pogled na naslovne strane dnevnih novina, ili pregledajte vesti i emisije na Tv kanalima… Blud i nemoral na sve strane. Gledaju se Parovi i Zadruga, čita se Informer, slušaju se Raste, Jale i ostala braća. Truju nam decu svaki dan. Mi sležemo ramenima, neko u nadi, a neko bez nade, da će nam ikada biti bolje.

Najbolji nam odlaze u svet, jer neće da se ponižavaju i zapošljavaju preko članske karte. Neće da rade za bednu platu, često i manju  od 300 evra i slušaju svaki dan priče o „zlatnom dobu“ , uspehu i napretku zemlje, koja je po svim parametrima jedna od najsiromašnijih u regionu. Odlaze nam ljudi jer, neće da žive u zemlji u kojoj ministar spoljnjih poslova ne zna engleski, ministar vojske nije služio vojsku, ministar zdravlja ima nadimak Doktor Smrt, a ministar policije ima plagiran doktorat…

Predsednik države građane naziva ološem, neradnicima, izdajnicima, lopovima, kretenima, narko dilerima…. Koristi svaku priliku da kaže sve najgore za jedan deo sopstvenog naroda. Bavi se svim i svačim, za sve je najveći stručnjak. Ministri njemu nude ostavke. On vedri i oblači.

Sa policijom se na dočeku ruskog predsednika za društvene mreže snima folk pevačica, koja im izdaje komandu da mašu u kameru, a pre samo koju godinu nosila je nanogicu jer je priznala krivično delo…  

Zatim je u društvu najviših predstavnika vlade, predsednika Srbije i patrijarha, dočekala Vladimira Putina. Šta je, i koga je folkerka tu predstavljala? Da li je član vlade ili član nekog državnog tela…?

Dubravka Filipovski u Savetu Evrope održala je istorijski govor o slobodi medija. Istorijski jer takav engleski svet još nije čuo. Za tih nekoliko minuta obrukala nas je pred celom Evropom. Mislim da i Šojić, lik iz serije, bolje govori engleski od gospođe Filipovski. A inače, nije sramota reći ne znam – jer prvi korak ka znanju je svest o neznanju! Ali pre će kamila kroz iglene uši nego što će neko iz današnje vlasati priznati da je nešto pogrešio, ili da nešto ne zna.Setih se kad Mija Aleksić u filmu „Čovek sa četiri noge“, režisera Radivoja Lole Đukića, reče: 
„Sad znam šta je ovo! Pojela nas, progutala nas Crna rupa.“

Čitajući objašnjenje o Crnoj rupi, Mija Aleksić kaže: „Ako bi kosmonaut ili čitav svet bili privučeni gravitacijom Crne rupe, i proleteli kroz horizont događaja, upali bi u jedan drugi svemir – u nešto što samo izgleda kao normalan svet…To je, progutala nas je Crna rupa! Zato mi sve i izgleda sumanuto, jer ovo nisam ja, već moja kopija. Gde sam onda ja pravi? Ostao sam u onom starom svetu. U svetu u kojem je bilo sramota napraviti neku svinjariju! U svetu u kom su važili starinski moralni principi… I što je najstrašnije, ne možemo više da se vratimo. Čovek bi bio smožden čim bi pokušao da se vrati iz izvrnute zemlje nazad u razumni svet „

Ne znam za ostatak sveta, ali mi izgleda da je Srbiju progutala Crna rupa, jer drugačije ne mogu da objasnim sve ovo što živimo iz dana u dan… u izvrnutoj Srbiji kojoj je dno gore!

Nenad ( prezime poznato redakciji )

4 KOMENTARA

  1. Tako to biva kad drzavu vode ateisti, narod umesto da se moli on psuje Boga, polupismeni a bogati glume nekakvu elitu a duguju za struju ne placaju porez, ne uplacuju u PIO pa cekaju nacionalnu penziju, izbacuju gole slike u medije, novine pisu gimnazijalci, kolumne sminkerke i prodavacice……….
    Dok se Srbin ne obozi ne moze ni da se slozi niti da se umnozi. Sve je u coveku, znaci u Srbiji vecini odgovara stanje haosa, SODOMA I GOMORA, a crna rupa je posledica svega za zivota ucinjenog.
    Bitno je da je Srbija prva u evropi digitalizovana i umrezena u elekrtromagnetni sistem ubijanja svesti i da nam decu otimaju po norveskom sistemu.
    Samo nas Bog moze iz ovog spasiti a za to je potrebno da mu se molimo!

  2. Molim Vas bez lazne patetike. I 1945 godine Srbija je upala u crnu rupu kada je dozvilila da OZNA strelja ugledne srpske domacine I krade privatnu imovinu sposobne predratne gospode. Vama kao da nije jasno da je ovo danas nastavak onog juce jer srpski narod je uspavan gledajuci samo sopstveni prst ispred oka umesto celinu svoje istorije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime