Radi u Vojsci, taksira i bavi se humanitarnim radom

0
124
Nikola Milenković / Foto: printscreen

Vojni sindikat Srbije je članu Vojnog sindikata Srbije- sindikalne grupe Lađevci profesionalnom vojniku ds Nikoli Milenkoviću dodelio orden SREBRNI KRST VOJNOG SINDIKATA SRBIJE ZA ČOVEKOLjUBLjE I PRAVDOLjUBIVOST „ Sv. JOVAN ZLATOUSTI“ .

Do dodele ovog visokog priznanja Vojnog sindikata Srbije je došlo na predlog predsednik sindikalne Grupe Lađevci Aleksandra Grbovića koji je upoznao UO VSS o aktivnostima Nikole Milenkovića u humanitarnom delovanju u sistemu VS kao i u građanstvu.

Nikola pored svojih radnih obaveza u VS, dodatno radi i u jednom taksi udruženju u Kraljevu kako bi svojoj porodici stvorio bolje uslove za život. U taksi udruženju ima svoje vozilo i više puta je dnevnu zaradu usmeravao na pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija, kao što je OBROK ZA PORODICU-Kraljevo , obolelu decu Sofiju i Tanju, vozio bez naknade one kojima je pomoć potrebna u druge gradove Srbije i u mnogim drugim humanitarnim akcijama.

Foto: printscreen

Nikola Milenković je član VSS-SG Lađevci i pripadnik 98. vazduhoplovne brigade. Što se tiče desetara Nikole Milenkovića , za istog njegove pretpostavljene starešine, kolege i rukovodstvo SG Lađevci mogu reći samo reči hvale, odgovoran je i požrtvovan u radu, častan vojnik, uvek spreman da pomogne kolegi u nevolji a kao što se vidi iz priloženog i onima kojima je pomoć najneophodnija. Nikola potiče iz vojničke porodice, otac mu je aktivni oficir Vojske Srbije, sestra mu za nekoliko meseci dobija čin potporučnik-pilot a u braku je sa razvodnik Isidorom Milenković, takođe pripadnikom 98. vazduhoplovne brigade i otac je trogodišnje ćerke Dunje.

Ponosni smo na Nikolu što je pripadnik Vojske Srbije i član Vojnog sindikata Srbije, koji je dokazao da u ljudima još uvek ima humanosti, a svima nama dao primer kako male stvari čine velika dela, navodi se u saopštenju Vojnog sindikata Srbije.

Da Vas podsetimo:  Napustili su teskobu Beograda i na selu od hrane napravili BREND

Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime