Radnik je rob – vlast ćuti

2
3747

2 KOMENTARA

  1. За дивно чудо, ВЛАСНИЦИ тих „робова“ су њихови дојучерашњи Партијски пријатељи – власници хотела су конобари, директори школа су учитељи, власници фабрика су зидари… Што би народ рек’о, кад ћорав прогледа… само још Ти тА да се врати и да их похвали – НАЈЗАД су успели на путу у идеално друштво.

  2. Drzava je dozvolila da radnik bude rob. I ne samo u privatnom sektoru i u drzavnim institucijama rukovodioci se ponasaju kao vlasnici.
    Drzava zakonom mora da obaveze poslodavce da radnik mora da ima pravo, da niko ne moze da diskriminise i maltretira radnika. Ne znam da li su videli u drugim drzavama kako je regulisano pravo radnika evo da podjemo od Slovenije. Da naglasim u pravnim drzavam, kad donese Zakon koji ne odgovara narod odmah izadje na ulicu. Kada ce srbi da izadju na ulicu pa zar nam nije dosta ovog zla. Piju nam krv kao pijavice dosli su do bogastva pretezno sto su pokrali drzavne fire ostavili narod bez parceta hleba opustosili e sada ti isti maltretiraju i ponizavaju, da li ih ikada grize savest, naravno da ne jer je nemaju. U Srbiji niko ne odgovara. Naravno to nasu vlast ne interesuje. Inspekcija ako po prijavi ode u neku firmu prvo se najavi. Narod cuti. Kad bi svaki radnik izasao na ulicu nije bitno da li je privatni ili drzavni sektor i trazio zakon da se menja, Pa da proverimo nasim funkcionerima gde rade njihova deca. Mi treba da trazimo svoja prava. Radnici su se izborili za svoja prava ako ih ne dobijemo imamo pravo glasa Masovno nikako pojedinacno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime