Radomir Nikolić: Šta je preče – svastika ili sestrić

0
879
Radomir Nikolić / Foto: Miki Jevtović, printscreen

Ja sa sve svojom svastikom odgovaram narodu. S obzirom da vodi preduzeće koje raspolaže gradskim parama, morao sam da postavim nekog svog, nekog u koga imam poverenja. I ona je dobra direktorka.

Ovako je na sednici Skupštine grada sadašnji gradonačelnik Radomir Nikolić odgovorio bivšem Veroljubu Stevanoviću na primedbu da je za direktorku JSP Stambeno postavio Snežanu Ćirković, koja dolazi iz Kraljeva. Stevanović je rekao i da je Nikolić zaposlio svog pašenoga u JKP Šumadija, a da je za direktora Urbanizma imenovao „planera“ iz Novog Sada.

Podsetimo, Dragan Dunčić, direktor kragujevačkog Urbanizma, bio je vršilac dužnosti direktora Republičke agencije za prostorno planiranje u vreme kada je najavljivanja izgradnja kanala Dunav – Morava – Vardar.

Predsednik Tomislav Nikolić je prilikom nedavne posete Kini dobio od domaćina kratak izvod iz studije opravdanosti za kanal Morava, koje radi kineska državna kompanije „Čajna gezuba korporejšn“ i očekujemo u najskorije vreme, koje se broji nedeljama, da nam se ta studija opravdanosti i isporuči, rekao je Dunčić novinarima na skupu „Dunav reka saradnje“ 2013. godine.

Republička Agencija za prostorno planiranje ugašena je 2014. godine.

Izvor: Glas Šumadije

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime