Reagovanje SNO „Srbi na okup!“

0
1088

2016-06-11_061926Razni mediji su objavili upozorenje paralelnih kvaziinstitucija „Kosove“ Pošti Srbije o oduzimanju literature pisane srbskim jezikom na administrativnim prelazima, koji sve više postaju granični.

Mi kao Svesrbska narodna organizacija oštro osuđujemo ovaj potez kvaziinstitucija na okupiranom Kosovu i Metohiji, te zahtevamo od vlasti u Republici Srbiji da pod hitno ponište Briselski sporazum i obustave njegovo sprovođenje, jer je i ova odluka posledica navedenog.

Molimo srbsku i svetsku javnost da odlučno i ispravno reaguje povodom ovog antiljudskog čina i svih drugih delovanja sličnih njemu. Krivicu za ovu zabranu prvenstveno snose tzv. predstavnici vlasti u R.Srbiji i nedostojni vrh SPC, kao i Srbi na KiM koji su zbog sitnosopstvenih interesa pristali da služe šiptarskim teroristima i ekumenističkoj svejeresi.

dopis-poc5a1ta1Znači, ne radi se ovde ni o kakvoj „Prištini“ nego o šiptarskim institucijama u okupiranoj Prištini, koje su profunkcionisale upravo zbog srba koji u njima učestvuju i zbog Briselskog sporazuma. S toga, molimo, da se uzroci i posledice uzmu u obzir.

Ukoliko se nečega sami odreknemo, nikada se više ne može vratiti, ali ako nam je oteto, to znači da je prokleto i da mora biti vraćeno. Takođe u slučaju ubistva naša duša odlazi na Nebo, ali u slučaju samoubistva pravo u Pakao.

Braćo i sestre ne odričimo se Hrista, Kosova i srbstva, te ne činimo samoubistvo. Kosovska Mitrovica, kao i ostala mesta naseljena Srbima u skladu sa ovom uredbom „Kosove“ sve više imaju latiničnih natpisa, a ranije dok se pružao otpor u srbskim mestima su mogli samo da se vide ćirilični natpisi. To samo po sebi sve govori.

U pamet se srbski rode.

S verom u Boga, za slobodnu otadžbinu.

Dogodine u Prizrenu, Kninu ili Segedinu.

SNO „Srbi na okup!“

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime