REALNOST

3
1870
REALNOST

Strašno me nervira ta prokleta politička frazetina – moramo prihvatiti realnost postojećeg stanja.

To zagovaraju izdajnici, konvertiti i autošovinisti.

Iza te prazne demagogije se krije istina o uništavanju, pljačkanju, silovanju i okupaciji Srbije.

To je ta njivova realnost postojećeg stanja.

Kako to izgleda u životu?

Vi živite u svojoj kući ili stanu sa svojom  porodicom, vlasnik ste svoje imovine i uknjiženi ste u katastru kao jedini vlasnik.

A onda dođu neke barabe, kriminalci i nasilnici, uđu vam u kuću ili stan, okupiraju vašu imovinu, siluje vašu ženu i kćerku, fizički se obračunavaju sa vama i vašim sinom.

Žive na vašoj imovini i ponašaju se kao da su oni vlasnici.

Na kraju, nateraju vas da im prepišete imovinu i da se, kako biste se oslobodili nasilja, preselite u podstanare.

Kako bi neko od skorojevića Drugosrbijanaca iz Kruga Dvojke  nazvao sve ovo da mu se to lično i dogodi?

Kukali bi i vrištali do neba, jer su ugroženi njihovi usrani i sebični životi i njihova oteta lična imovina.

Tražili bi da NATO hitno interveniše i da kazni nasilnike.

Pa, zašto imaju dvostruke standarde kada je Srbija u pitanju i kada se vrši genocid nad Srbima?

Zašto zločin nazivaju – prihvaćanjem realnosti postojećeg stanja?

Kada Srbe ubijaju i porobljavaju, to je onda  prihvatanje realnog stanja.

Kada Srbi, nemajući izbora, počnu da se bore za životni opsatanak, onda je to varvarstvo remetilačkog faktora na Balkanu i Srbe treba izolovati, bombardovati,optužiti za genocid i kazniti za narušavanja realnosti postojećeg nemogućeg stanja.

Kada Turci nabijaju na kolac i kada nasilno i ucenama islamiziraju Srbe, kada decu odvode od roditelja i pretvaraju ih u janjičare, kada donose drakonske zakone koji smrću kažnjavaju  Srbe koji se drznu da popreko pogledaju ili verbalno uvrede svoje tirane, onda se to slavi kao dolazak velike imperije na primitivni Balkan, koja nas mačem i ognjem prosvećuje. To je prihvatanje realnog stanja stvari.

Da Vas podsetimo:  Državni praznik u stranačke svrhe

Kada Srbi  ustanu da se odbrane od turskog zuluma, kada seljaci uzmu oružje i podignu bune i ustanke i kada epske narodne pesme i Njegoš to opevaju snagom svog izvornog narodnog talenta, onda je to okrutan zločin i netoleratntost prema drugim narodima i drugim verama i onda se to zabranjuje, osuđuje i napada jer vređa nacionalna i verska osećanja drugih naroda osvajača.

Kada austo-ugarske i nacističke falange naprave masakre nad Srbima u Mačvi, kada pobiju sve od nemoćnih staraca do beba u kolevkama, kada nacisti i ustaše u koncentracionim logorima stotine hiljada Srba spaljuju, maljem razbijaju lobanje i  desetinu hiljada dece masakriraju, kada se za jednog nemačkog vojnika ubija sto Srba, onda se sve to smatra normalnim, evropskim i realnim stanjem stvari,ko je jači mora da tabači, viša rasa mora da  iskoreni nižu rasu, moraju da se prihvate evropske vrednosti i standardi i Srbi moraju da prihvate realnost postojećeg stanja.

Kada velike sile, suprostavljajući se Srbiji i falsifikujući istoriju, stvore Albaniju i kada naprave dogovor sa komunističkim režimom Velikog meštra sviju hulja da stotine hiljada Albanaca ilegalno uđe na srpsko Kosovo i metohiju, kada Albanci dobiju podršku Velikog Inkvizitora da mogu da ubijaju i na flaše nabijaju Srbe, pravoslavne šizmatike, koji večito prave problem i pričaju o svojoj drevnoj pismenosti, kulturi i civilizaciji, kada dobiju odobrenje da krvnički proteruju Srbe sa Kosmeta, da pale srpske manastire, u kojima su oslikane freske sa predđotovskim motivima, freske koje su još jedan u nizu dokaza da se renesansa u slikarstvu javila kod Srba pre nego što je buknula u Italiji, kada evropska politika podržava nasilje Albanaca nad Srbima, jer svaki ubijeni Srbin je bolje rešenje za krstaše, nego živi,  kurčeviti i neprilagodljivi Srbin, kada se protera 200.000 Srba sa Kosmeta i 250.000 Srba iz Hrvatske u biblijskom egzodustu, koji treba da bude civilizacijska sramota Evrope, sve to i mnogo toga drugoga što se u poslednjih sto godina dešava na Balkanu je samo dokaz  da nema nikave dosledne evropske politike, da je sve prokleta laž, obmana, falsifikat i prevara, da srpska krv vekovima u potocima teče Balkanom, da je otvoren i dozvoljen stalni lov na Srbe i da je kolonijalizam, eksploatacija, genocid i najstrašniji zločin obeležio evropsku politiku u poslednjih, neću da idem predaleko, sto godina,da se sistematski radi na uništavanju drevnog evropskog naroda kako bi se zametnuli tragovi evropskog zločina i kako bi se nadmeno, prepotentno, besramno i podlo izgovarale najgluplje moguće frazetine – da  Srbi moraju da prizanju realnost postojećeg stanja.

Da Vas podsetimo:  Suzavac

O kakvoj realnosti postojećeg stanja vi , bednici, govorite?

Zar su svi ti genocidi i zločini prema jednom drevnom evropskom narodu, koji vam je podario evropsku civilizaciju, što vi nikako nećete da priznate, morali da se dogode?

Ko je kriv što je uspostavljena realnost postojećeg stanja?

I kada Srbi kriknu iz svoje napaćene, probijene, ranjene utrobe i kada zaškripe zubima od besa i zareže na tu nebesku nepravdu i nepoštenje, kada otvoreno progovore o toj podlosti, pokvarenosti, prevrtljivosti, potkupljivosti, aroganciji, zločinu i genocidu Evrope, koji je počinjen nad Srbima, kada Srbi, nemajući izbora u borbi za opstanak, ustanu, na liniji svog ljudskog dostojanstva i drevne ukradene povesti,  da odbrane svoj životni prostor,  svoju teritoriju, svoju kuću i svoje ognjište, svoju ženu, decu i porodicu, kada pokažu  zube osvajačima, zlikovcima i ubicama,onda se Srbi proglašavaju varvarima, divljacima, razbojnicima i remetilačkim faktorom na Balkanu, Srbe treba kazniti, sankcije im se moraju uvesti, genocidnim ih treba proglasiti ili, pak, kako se to danas podlo radi, promenjena je taktika, dozvoliti izdajnicima i konvertitima da iznutra potpuno unište i razore Srbe, te pravoslavne šizmatike, Vlahe, male Ruse, te neporavljive pagane koji imaju svoj, srpski kalendar i broje 7.526 godina.

Sve to Evropu silno nervira.

Postoje svedoci njenih laži i prevara.

I zato su izmislili realnost postojećeg stanja.

Ne prihvatamo realnost postojećeg stanja.

I borimo se za svoju zemlju, kuću i porodicu.

To je naše hiljadama godina i ostaće naše.

dragas.biz

3 KOMENTARA

  1. Cа тугом констатујем да овај млади српски интелектуалац одбија да прихвати реалност постојећег стања. Сваки нормални човек, сваки домаћин, пре но што донесе одлуку и крене у акцију, претходно анализира – тј прихвата – постојеће стање, стање ствари.

    Овај чланак је најобичнија кукњава над тужном судбином српског народа. Аутор плива кроз прошлост, не прихвата садашњост, и уопште се не усуђује да погледа будућност и предложи неко конкретно, политички зрело и прихватљиво решење.

    • Hm,hmm…Karadjordjevici su “ proslost „, iseckali sabljama,i bacili sa balkona..u crkvu sv Marka..“ Kad te vidim na balkonu,poznajem te po ziponu“..pesma,tadasnjih “ forenzicara“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime