Skotov puk

2
703

Njegova ekselencija Skot vidljivo gubi samokontrolu, te njegovi komentari, službeni i lični, pokazuju zavidan nivo bezobrazluka i otsustva elementarnog poštovanja zemlje domaćina u kojoj vidljivo obavlja posao okupatorskog upravnika (barem on to tako zamišlja)!

Besan što je ratni komandant prištinskog korpusa general Lazarević koji je pokazao umešnost ratne veštine nad snagama Nato pešadije, za šta je namerno osuđen za navodnu „komandnu odgovornost“ po haaškim merilima, uopšte i učestovao u manifestaciji nazvanoj „Besmrtni puk“, te se javno obratio učesnicima besedom u kojoj ističe „Poruka današnjeg marša je – mrtve heroje i žrtve odbrane zemlje ne zaboravite, žive poštujte“, napisao je svoj komentar kao tipični prepotentni kauboj!

Besna ekselencija pritom previđa, da je to marš poštovanja predaka koji su branili svoju Otadžbinu, a ne manifestacija kojom se odaje poštovanje vojsci koja je uspešno bombardovala grad Niš u dva navrata prošlog veka, 1944.godine i 1999.godine, oba puta ubijajući nevine civile!

Nišlije bi dodatno trebale da organizuju marš poštovanja mrtvim precima, stradalim od američkih i natoovskih bombi, da se ekselencija tako uveri u efikasnost bombardovanja i obim žrtava tzv „kolateralne štete“, kako to cinično nazivaju zločinci!

Srbi imaju poslovicu koja kaže da je Dara prešla meru, a ekselencija je odavno postala rasrđena Dara, srećom pa na odlasku, iako verovato opet dolazi nova, jer neko pristojan ne bi ni prihvatio da se crveni za sve bezobrazluke svog prethodnika!

Da je uopšte posetio Niš, makar kao radoznao turista, a kamo li kao ambasador, svakako bi se na Čegru zamislio o ceni Slobode i poštovanju naspram junačkih predaka, što Nišlije tako javno i iskazuju, te ne bi insistirao o nazovi Danu Evrope i danu evropske vrednosti na DAN POBEDE nad nacističkim i fašističkim zločincima, koje Nišlije baš dobro pamte!

Da Vas podsetimo:  Virus A1V1: Koliko je bolesno naše zdravstvo?

Po ko zna koji put, ekselencija Skot samo potvrđuje onu latinsku izreku o Jupiteru i volu, u svoj svojoj nemoći, da ikako izmeni svest i sećanje Srbima na NATO „usrećitelje“!

Možda mu sada Nišlije i poklone mapu varoši sa detaljnim opisom civilnih ciljeva, čisto da ima u kolekciji uz onu zlonamerno kusu mapu Srbije, da može kada se vrati kući, da edukuje male kaubojčiće u školi, o „junačkim“ delima njihovih predaka, i vidljivom učinku nazovi ratnih zadataka.

Vladimir Frolov
Izvor: srpskistav.com

2 KOMENTARA

  1. Od tolikih njegovih spijuna u vladi niko nije nasao vremena da Skotu objasni da je u Nisu pocast odata nasim precima, Soluncima ( koje su organizatori 100 g od velikog rata u Parizu ponizili maksimalno), nasim borcima iz ratova za slobodu Srbije a ne za padobrance americke pilote koji su po Srpskim gradovima bacali bombe do juna 1945. Pa im se osladilo te se vratise 1995 u R.Srpskoj i ponovo 1999 po Srbiji.
    Dace Bog da na kolenima molite oprosta sinovi satanini koji ste umislili da vama Bog nije potreban jer ste vi sebi uzeli tu titulu da rezete i merite.
    Izjednacili ste zrtve i dzelate u Parizu se to najbolje videlo a vi danas mozete polagati vecne i cvece samo svom dedi, nasi se heroji u grobu prevrcu licemerjem tadasnjih saveznika a danas srpskih dzelata.

  2. “ Svako ZLO donosi i nešto DOBRO“ !!!! Ukoliko je ova poslovica tačna, koje dodro nam donosi ono ZLO sa imenom Kail Skot ???? ZLO, JAD i BEDA Kail Skot nam besprijekorno precizno pokazuje i ukazuje kakvu vlast ima trenutno Drzava Srbija!!! Nivo njegove goropadnosti, arogancije i bezobrazluka recipročno pokazuje nivo poniznosti, kukavičluka ucviljenosti i ucjenjenosti srpskog Drzavnog Vrha!!! Ukoliko smo imali ikakvu sumlju………zahvaljujuci Skotu , sve nam je kristalno jasno!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime