Skupština KiM-a: Saopštenje za javnost

0
911

Država Srbija praktično učestvuje u egzodusu i etničkom čišćenju Srba sa KiM zajedno sa albanskim separatistima

veleizdajnicka_vlada_srbijeGodinama i vekovima san svih arnautskih, albanskih, šiptarskih fundamentalista je bio etički čisto Kosovo odnosno Kosovo bez Srba. Sama ideja se zasniva na temelju što manje Srba lakše se pravi šiptarska država i zato su čak i ubijani Srbi u poznim godinama koji nikome ne smetaju izuzev brojčano.

Nažalost danas svojim postupcima sadašnja vlastu u Srbiji jednim drugim metodama sistematski ali permanentno prazni Kosovo od Srba. Pre neki dan je Soroševo ministarstvo finansija podelilo 79 rešenja za odlazak na rad u ostatku Srbije inspektorima uprave prihoda sa Kosova i Metohije. Slična sudbina očekuje još ukupno više od 600 radnika iz ovog ministarstva na čijem čelu je Dušan Vujović koji sigurno preseljavanje Srba sa Kosova i Metohije i njihovih porodica obavlja uz blagoslov predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Praktično država Srbija učestvuje u egzodusu i etničkom čišćenju Srba zajedno sa albanskim separatistima samo mnogo suptilnijim i na oko finijim metodama. Samo zadnjih par godina više od 2000 Srba sa Kosova i Metohije više nije na svojim radnim mestima jer srpska država ukida svoje institucije na Kosovu i Metohiji i time faktički ukida samu sebe u južnoj srpskoj pokrajini. Zato je ove godine deset posto manje đaka upisalo školsku godinu u odnosu na prošlu.

Srbi sa Kosova i Metohije traže jasan odgovor od Vlade Srbije da im jasno i glasno kaže da li je Kosovo i Metohija i dalje deo države Srbije ili nije, a ako Beograd želi da ih iseli sa Kosova i Metohije neka to odradi grupno za sve a ne ovako kapilarno ali difuzno u tišini i mraku da se «Vlasi ne bi setili» tj. da javnost u Srbiji ne bi primetila da se aktuelna vlast odrekla Kosova i Metohije.

Da Vas podsetimo:  Kako nas je korona karantin prisilio da istinski zavolimo bližnjeg

Vlada Aleksandra Vučića glumi rusofilsko ponašanje pred građanima Srbije time što ne uvodi sankcije Rusiji ali sa druge strane da bi odobrovoljila svoje gazde na Zapadu izuzetno je kooperativna po pitanju Kosova i Metohije i u potpunosti ispunjava sve ono što Brisel i Vašington od nje zahtevaju, a to je maksimalno učešće u stvaranju nezavisnog Kosova. Zato i ne čudi prijem Kosova u Međunardoni olimpijski komitet, dobijanje posebnog telefonskog broja jer je sve to što se dešava uz pristanak zvaničnog Beograda.

Nažalost bojimo se da su oni već priznali nezavnisno Kosovo samo se boje da to narodu kažu.

Skupština AP KiM

Potpredsednik Skupštine

Dobrosav Dobrić

Srbi na okup

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime