Snizite krvni pritisak za minut, a lečite tumor

0
1588
Foto: webtribune

Cvekla je jedna od najboljih biljaka koju možete konzumirati kako bi se nosili sa raznim telesnim stanjima, ima visok sadržaj C i A suplemenata, vlakana, minerala i brojnih hranljivih sastojaka.

Povrće i proizvodi organskog porekla se mogu karakterisati svojom efikasnošću, kada se uporede sa laboratorijskim lekovima.

Uglavnom je korišćenje voća i povrća mnogo jeftinije od razvijenih proizvoda, jer nemaju opasne nuspojave po pacijenta.

Mi ćemo vam bolje objasniti zbog čega ih trebate jesti, i uključiti u svakodnevnu ishranu.

Cvekla pomaže kod celokupnog zdravlja ljudi jer, na osnovu rezultata studija, ona pospešuje cirkulaciju, odlaže simptome starenja i umanjuje šanse oboljevanja od karcinoma.

Svakodnevno konzumiranje soka od cvekle utiče na opuštanje krvotoka i snižava krvni pritisak.

Za poboljšanje uticaja predlažemo sledeće sastojke:

Tri cvekle, dve jabuke, dve stabljike celera, komadić đumbira, čen belog luka

Uputstvo:

Očistite i iscedite sastojke vrlo dobro, a uvek možete ubaciti vode kada je neophodno. Konzumirajte svakodnevno.

Ovaj sok sprečava razvoj tumora- flavonoidi cvekle funkcionišu tako što tretiraju razvoj malignih ćelija. Savršena kombinacija za jači efekat bi bilo povezivanje ovoga sa drugim 100% prirodnim sastojcima sa uporednim efektom.

Zbog toga vam preporučujemo da napravite i sledeći šejk:

Jedna cvekla srednje veličine, jedna šargarepa, jedna jabuka, jedna šolja vode sa ledom

Uputstvo:

Očistite sastojke, nasecite ih i iscedite dok ne dobijete izjednačenu pastu.

Detoksifikuje vašu jetru: cvekla ima sposobnost da smanji žuč i ojača performanse jetre, a pritom smanjuje nagomilane teške legure u tom organu.

Kako biste sprečili nevolju, biće vam potrebno: Jedna velika cvekla, jedan veliki limun

Uputstvo:

Sok od prethodno očišćenog i isceđenog limuna i cvekle, sjedinite sa izgnječenim ostatkom kako biste dobili ujednačenu pastu. Konzumirajte odmah.

Da Vas podsetimo:  AFORIZMI-ZAJEDNIČKA BEDA

Webtribune.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime