SNS lagarije: Gradili smo i obnavljali

1
1434
Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Obrazac stranačke propagande u Srbiji je jedinstven za sve političke stranke i opcije. Prvo kao opozicija napadate da sve što vlast radi ne valja i da vlast samo krtade. Onda dođete na vlast i prvih četiri godine samo pričate kako ste zatekli praznu kasu, kako je prethodna vlast sve uništila, kako ranije ništa nije valjalo, kako se samo kralo, „žuti ološ“ i ostali lopovi ….

A onda dođu novi izbori i vi počnete da hvalite sami sebe, kako ste uradili ovo i ono, kako ste stavili državu na noge, kako nam pre vas nije valjalo ništa, a sada teku med i mleko, kako vlast može da bude i „poštena“ što se vidi na vašem primeru, kako ste izgradili ovo i ono, kako ste najbolja vlast u hiljadugodišnjoj istoriji Srbije samo što ima onih koji to ne umeju da cene ili su zlobni pa neće da primete i priznaju.

Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Tako je i aktuelna čačanska vlast, oličena u kadrovima Srpske napredne stranke, pred nedavno održane lokalne izbore u Čačku izdala stranački pamflet u kome se hvalila šta je sve uradila u prethodne četiri godine.

Spominju se tu: infratsruktura vredna dve milijarde dinara, nova radna mesta, putevi, ulice, komunalije, zdravstvo, obrazovanje, sport …

Sve šta je čačanska vlast radila i uradila za dobrobit Čačka i Čačana.

Pisali smo već o primerima kako izgleda kvalitet investicija koje je čačanska vlast ulagala u centru grada. Evo kako to izgleda na primeru rekonstruisanja i asfaltiranja putnih pravaca na seoskom području.

Foto: printscreen (ozzonpress.net)

U predizbornom pamfletu SNS-a navedene su brojne lokacije na kojima je rađena rekonstrukcija putnih pravaca po seoskim atarima i na kojima je urađeno asfaltiranje.

Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Evo i TV snimka iz oktobra 2018. godine, kojim je javnost obaveštena o velikom pregalaštvu lokalne vlasti u Čačku.

A evo kako taj putni pravac izgleda danas, posle prve jače kiše koja je pala.

Put za manastir Stjenik / Foto: printscreen (ozzonpress.net)

 

Put za Brezovice / Foto: printscreen (ozzonpress.net)

Toliko o znanju, poštenju, iskrenoj brizi za građane. Nekada su vlasti pred svake lokalne izbore samo podasipale i pošljunčavale seoske puteve. A prve kiše su to odnosile već u prvih mesec-dva dana posle izbora.

Aktuelna čačanska naprednjačka vlast odlučila se da o trošku gradskog budžeta uradi ono što nijedna vlast pre nje nije uradila. Da postavi asfalt, pa da se takvim velikim civilizacijskim dostignućem u 21. veku hvali na lokalnim TV i da svoj predizborni pamflet puni fotografijama tobože asfaltiranih seoskih puteva.

O kvalitetu radova, o ispravnosti podloge, statici i debljini asfalta niko nije vodio računa. Rasipalo se iz gradskog budžeta jer pobeda na izborima nema cenu. Naročito kad je plaćaju lakoverni građani.

A i asfalt je potrajao koji mesec duže nego rizla i šljunak.

Izvor: ozonpress.net

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime