Sramota Cesida i kiseli Vučić

4
866

 Tanjug/ OKSANA TOSKICLider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović rekao je da taj pokret sigurno prelazi cenzus, jer su osvojili između tri do pet puta više glasova na svim biračkim mestima i da sa SNS ni na kom nivou neće biti saradnje.

Radulović smatra da je očigledno da je režim u problemu i da je očigledno da nešto kriju jer je nezabeleženo da u 22 časa nema ni približnih rezultata izbora.

„Cesid treba da bude sramota, po našim podacima SNS ima oko 40 odsto, DS, DSS-Dveri, SRS, SDS-LDP-LSV prelaze cenzus. Ovo zamajavanje građana sa Cesidovim rezultatima je dno ove kampanje. Vučić je kiseo i nešto ne štima, pokušavaju da ne objave rezultate do kraja“, poručio je on.

Pokret Dosta je bilo je zadovoljan rezultatima, kaže Radulović, i dodaje da je pokret na Savskom vencu osvojio više od 20 odsto, na Novom Beogradu između 15 i 20 odsto, u Novom Sadu više od 10 odsto.

„Ja ne znam šta premijer pokušava da uradi, pošto je i pored velike manipulacije ostvario loš rezultat i ovo će bit početak raspada SNS-a. Nećemo dozvoliti krađu, kontrolisaćemo sve, svaki izveštaj sa svakog biračkog mesta, moramo tako da bi glas bio uvažen. Nećemo dozvoliti da bude uništen i jedan jedini glas“, rekao je on.

Radulović je naglasio da „sa SNS nikada ni na kom nivou neće biti saradnje“.

„Sa onima koji uništavaju Srbiju — nikada, sa Vučićem koji je centar korupcije nećemo sarađivati, hoćemo da skinemo mrak sa očiju građana Srbije, nećemo odustati ni od jedne tačke svog programa.“

Sputnjik

4 KOMENTARA

  1. Mislim da SNS ovoga puta nije dobio apsolutnu vecini negi su mu je CESID i RIK bukvalno „navukli“. Vazno je da su patriotske snage presle cenzus sto SNS-u nikako ne odgovara.
    A tek radikali, bice veselo kada pocnu skupstinska zasedanja.

  2. Bravo za DOSTA JE BILO ,pokazali su da se sa minimalnim sredstvima,totalnoj mediskoj blokadi ali sa pravim vrednostima može dopreti do pristojnih ljudi.Nastavljamo dalje,ovo je samo početak

    • Bravo za koga? Za coveka koji je sa „demokratskom revolucijom“ isplivao iz nedefinisanih prostora zapadne hemisfere, prvo kao stecajni upravnik (svi znamo koliko su ti stecaju „pomogli“ Srbiji), zatim kao ministar rada koji je zrtvovan kad je izrazito antiradnicki zakon koji je pokusao da progura naisao na sirok otpor cak i ove mase zombija u Srbiji, samo da bi nekim cudom metamofozirao u „borca za narod i bolji zivot“? Covek okicen titulama savetnika u zapadnim organizacijama, ukljicujuci i titulu savetnika americke ambasade, kojom se izgleda posebno ponosi (ko koga sacetuje triput pogadjaj). Covek koji kaze da treba da pogledamo istini u oci, da Kosmet vise „nije Srbija“, i da „mi tu nista ne mozemo“? Naravno, „sitan zapadni agent“ je ovde mnogo adekvatniji izraz od „covek“. Glavna uloga njegove „Dosta je bilo“, i nekoliko drugih, je da razbiju deo glasackog tela koji bi glasao za Srbiju (dakle, protiv Vucica), tj. da uzme ove glasove od istinske opozicije kao sto su Srpski preporod, Zavetnici, Dveri/DSS i radikali.

      • O čemu ti pričaš, žao ti sendviča (buđav lebac i podriguša) koji su ti kupovali od moje penzije, smrade. Žao ti je što su prodali železaru a ja od moje penzije treba da namirim dug od 3oo miliona evra. Braniš „Beograd na vodi“ jer planiraš da kupiš gajbu… odakle lova? Od droge, reketa ili pljačkaške privatizacije. Pukli ste, nema nazad, Zabela vas čeka i konfiskacija imovine. Kad kreneš na Kosovo pitaj Vučića kuda da se provučeš a da te ne ubiju. Ko je vodio pregovore? Raduilović ili Vučić. Ko je potpisivao Ugovore, tužni stvore? Vučić ili Radulović??? Jedva čekam da čujem odgovor!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime