SRAMOTNO! Ćamil se osilio: „Državni vrh Srbije nepoželjan u Srebrenici.“ A šta ako mandatar Vučić pokloni Ćamilu još pet miliona evra?

0
789

VUCIC1Jednostavno, ovakvo zlo se dalje trpeti ne može! Iako je predsednik srpske vlade, ne tako davno, poklonio Ćamilu Durakoviću pet miliona evra, koje je prethodno oteo od srpskih radnika i penzionera, ovaj mu to vraća na najgori način – udarcem noge u zadnjicu celom državnom vrhu Srbije i svim građanima Srbiji. Ako je Aleksandar Vučić spreman da se, zbog „čišćenja mrlja“ iz svoje biografije, dodvorava svima i svakome, on to može da čini samo onda kada više ne bude predstavljao državu Srbiju. Tada može se isprsi i svojim parama (a ima ih, kažu, poprilično) neka kupuje naklonost od koga god želi. Krajnje je vreme da mu to neko u ovoj zemlji kaže, bez obzira što se on ne boji ni „dva miliona“ svojih „podanika“.

Narodna-kuhinja-siromaštvo-beda-serb.rs_Ovakvo ponižavanje vlastite zemlje građani Srbije, ukoliko drže do svoje časti i časti svojih slavnih predaka, ni po koju cenu ne bi smeli da i dalje tolerišu. Ćamil se osilio zahvaljujući poniznosti i ulizištvu srpskog državnog vrha. Hoće mu se još srpskih evra. Osladile mu se, je li!?

A za to vreme, dok Ćamil, ko zna gde i kako, arči pare srpske sirotinje, državni vrh Srbije ulaže u „obećavajuće projekte“ narodnih kuhinja. Naši građani će da umiru od gladi, dok nam se Ćamil (zahvaljujući neodgovornom i korumpiranom državnom vrhu Srbije) otvoreno smeje u lice, smatrajući nas budalama.

Ovome mora već jednom da se stane u kraj, jer Srbija nije ničija prćija i niko nema prava da srpsku zemlju ponižava i vređa kako mu padne na pamet – nije važno da li je to Ćamil, Aleksandar ili bilo koji drugi čovek na planeti!

D. Gosteljski

________________

Da Vas podsetimo:  Istraživanje Mobilnost građana Srbije i pandemija COVID-19

Duraković: Državni vrh Srbije nepoželjan na komemoraciji u Potočarima

2016-06-27_110341
glas

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime